Jitka Caklová
5.1.2019 20:57
Asi jsme s paní Beátou v Oldřichových očích a jeho sociologickém vnímání, klesly hodně hluboko, že si ani v pojmenování nezasloužíme velká písmena.
Jitka Caklová
5.1.2019 20:51
Však jsem paní Beátě v 19:37 napsala, ať si pod sebou nepodřezává větev a už je to tady :-) :-) Jen tak dál, ještě trochu houšť, větší kapky a mohou se přidat s....y s háčkama, aby se na mně lépe zachytily.
Oldřich Čepelka
5.1.2019 20:11
Docela dobrý zmatek! Marie 2. 1. v 17:06 výborně, pak mne zklamala, na což má právo , aspoň si můžu dát frťana na svůj splín (= to je vtip). Eva a Nděžda -. dámy, máme tu na i60 i Ring, pokud tam ovšem s vámi pan H. půjde. Já neumím číst mezi řádky, tak jsem to pochooil tak, že beáta a jitka si leží v náručí. Pokračujte v šoichni, ale bez osobních útoků. Ještě jsem se chtěl některých zeptat, co si mám změřit, abych nevyvolával jejich kritiku.
Zuzana Pivcová
5.1.2019 10:16
Osobně nevím, paní Přibylová, o jakou redaktorku jde. Já se hlásím pod svým jménem.
Danuše Onderková
4.1.2019 20:57
Sice pejska ani kočku nemám, přesto je mám ráda. A to co zde pan Hoffmann píše se dá se říct nezakládá na pravdě, viz druhý odstavec. Protože tito mazlíčci, miláčci a pod. by museli mít zavázané oči a zacpané uši již od přinejmenším 22.12. až do 2.1. Celou tuto dobu totiž poslouchám rachejtle a bouchací kuličky, a přehluší i televizi. Abych to přehlušila, musela bych přidat volume, ale zase by si stěžovali sousedi. Je mi líto zvířat, ale když už to má být (nic s tím neuděláme), stačilo by opravdu jen 31.12. od 23 hodiny do 1.1. jedné hodiny. Myslím, že toto by milovníci zvířat vydrželi nějak miláčky chránit.
Jitka Caklová
4.1.2019 19:37
Paní Beáto H., nepodřezávejte si pod sebou větev :-) :-) :-)
Marcela Pivcová
4.1.2019 11:29
Bohužel, problém, který je stále neřešitelný. Jinak se na něj bude dívat majitel stresovaného psa nebo kočky, jinak ochránci volně žijících zvířat, jinak ten, kdo žádné zvíře nemá a vadí mu nepořádek, který majitelé po svém zvířátku venku zanechají. Sama si pamatuji, jak jsem dříve trávívala silvestrovskou půlnoc zavřená s dvěma kocoury v koupelně, kde zvuky zvenčí byly aspoň trochu tlumené. Letos na Nový rok večer jsem se setkala se sousedkou, která doslova vlekla vyděšeného pejska ven, aby se konečně vyvenčil. (Podotýkám, že pes není žádný rozmazlenec, půl roku tráví venku na chalupě a v pohodě).
Jitka Caklová
3.1.2019 12:04
Všichni dobře víme jak zákazy u nás fungují. Se Zdenou Žichovskou jsme byly navštívit zámek v Ratibořicích. Šly jsme zámeckým parkem. Snad každých 10m byla cedule "Zákaz vodění psů". Jela maminka s kočárkem a volně pobíhajícím, ne zrovna malým, psem. Pes ceduli "pokřtil" a opodál udělal v trávě hromádku. Mladou paní jsme upozornily a nikomu nepřeji její reakci. Se střílením je to to samé. Zkuste někoho upozornit. Oni nemají rodiče, nebo prarodiče, aby je poučili, že tohle se nedělá? Komu dnes vadí, když "celebrity" vyprávějí, jací byli grázlíci, co všechno vyváděli a panečku, jaké jsou dnes z nich "hvězdy". Dnes to došlo u nás ve vsi tak daleko, že když jsem upozornila pána, který nesebral, tak mi nejprve řekl, ať si hledím svého a dívám se raději na cestu abych neupadla. Tak jsem mu řekla, jedině kdybych uklouzla po hovně, které jste tu po svém psovi nechal ležet. Na to mi řekl, "nebudu dělat nikomu blbce, nesbírá nikdo, tak už taky nesbírám". Co na to říci.
Hana Rypáčková
3.1.2019 10:27
Docela vážně uva6ujíc bych dala prostor ohňostrojům organizovaným městem po setmění ve čtvrthodině, která je předem ohlášená a půlhodině po půlnoci Nového roku. Se sluchátky na uších se to dá přestát( chudáci divoká zvěř), ale to práskání kdykoli a kdekoli je děs.v národních parcích to je už zakázáno, naštěstí...
Naděžda Špásová
2.1.2019 23:37
Paní Přibylová, nejde o útok, jen o konstatování, vypadá to, že jste na tom podobně. Cbápu, že někdo nemusí zvířata, ale to nikoho neopravňuje k tomu, aby se vysmíval těm, kteří k nim vztah mají. To je celé. A pisatelka z Ústí je na rozdíl od vás opravdu miluje. Toť vše.
Načíst starší příspěvky