Iva Bendová
2.2.2026 12:17
Jituš, každý máme tak trochu nebo více rozdílnou optiku, kterou koukáme na tento svět, 100% shoda snad ani není možná, formuje nás mix všeho možného a pro druhé i nemožného, a mě tady na ˇičku zajímá každý názor. Děkuji za diskuzi.
Jitka Caklová
2.2.2026 11:57
Už jen dodám: Když kdokoliv napíše, že "Paní Caklová nic nepochopila?", tak kdo posoudí, že paní Caklová sice pochopila, jen nebyla pochopena.
Jitka Caklová
2.2.2026 11:40
Ivo, také v pohodě, spíš hledám, co nás spojuje. Mě baví astrologie a sleduji, prostřednictvím odborníků, jak nám jsou hvězdy nakloněny. Příklad: 2.2.2026 "Dopoledne (přesná v 10:55, plus/mínus hodinu, dvě i tři) nás čeká opozice Luny k Venuši (19°57' Lva/Vodnáře). Rozporuplná záležitost. Hledáme kontakt, vstřícnost, společnost, přátelství, snad i lásku, ale nic závazného, vždyť víte, Vodnář. Aby bylo jasno, bavíme se celkem o libovolném, klidně náhodném uspořádání jeden na jednoho: paní na pokladně, pán v autobusu, kdokoliv. Jdeme se srdcem otevřeným a tak nějak očekáváme, že protějšek to má stejně. Jenže, proč by měl? A rup, už je to tady! Proč se na mě taky neusmál? Proč neodpověděl? Proč se tak divně tváří? Rozlada. Nejde celkem o nic závažného, jen závan pochybnosti na lince "já jsem OK, ty jsi OK". To přejde raz dva, Luna běží dál..." Můžeme snad hvězdy vinit z toho, že nás lidi vidí jinak, než se vidíme my sami navzájem?
Iva Bendová
2.2.2026 09:48
V pohodě, Jitko, bohužel jsem nechtě brnkla vylovenou starší všeobecnou úvahou na žhavou současnost. Vybírám intuitivně a teprve díky Vám si uvědomím další souvislosti ;-)
Jitka Caklová
2.2.2026 09:16
Ivo, spíše mě upoutalo "Nerozdělovala bych lidi.....", jako bychom už tak, jako národ, byli málo rozděleni. Nechala bych každému, co jeho jest. ♥
Iva Bendová
2.2.2026 09:06
Jitko - dobro bez zla smysl ztrácí, proto se obé mezi lid stále vrací, v koloběhu života, dvojice ta odvěká... Děkuji za reakce, milé spoluíčkařky ;-)
Blanka Lazarová
2.2.2026 08:51
Ivo, dobrý příměr. :-)
Jitka Caklová
2.2.2026 07:54
Proč rozdělovat? Obojího je třeba. Bez dobře naladěných bychom nepoznali špatně naladěné a bez špatně naladěných bychom nepoznali dobře naladěné.