Infuze, skleróza a jiné úsměvy
FOTO: Tomáš Körber

Infuze, skleróza a jiné úsměvy

21. 2. 2026

Stále mne pronásleduje něco uskřípnutého v bederní oblasti. Někdy to bolí tak, že přejít pokoj je problém.  Absolvuji různé léčebné kůry a rehabilitace, ale pořád je to spíš horší nežli lepší. No a tak zase kapačky.Ty mírně zabírají.

Trpělivě ležím a čekám až sestřička radostně oznámí "už jste dokapal". Doufám, že nebude jednou konstatovat, že jsem "skapal".

Pořád se mě ještě stýská. Po té hezké, zarputilé ženě. Vzpomínky, představy, vedu v duchu diskuse, připomínky fyzických vjemů, doteků..., asi je to tou bolestí, ošklivým počasím bez sluníčka, nevím, ale zbavit se toho nedokážu.

Jezdím si už drahně let do Německa do apotheke pro lék, který se zde neprodává. A tak jsem včera zas vyrazil na nákupy. Jezdím od Příbrami po D4 na Strakonice. Jede se po tomto novém úseku velmi příjemně. Jsou všude totiž celých 45 km radary tak, že jeden vidí na druhý. Měří se sice jen některé úseky, ale pokaždé jinde. A tak všichni nastavíme na tempomatech, nebo nohách cca 126km/h a jedem. Všichni stejně. Nikdo nikoho nepředjíždí, nedojíždí, nelepí se, občas vybočíte kolem pomalejšího řidiče nebo kamionu. Paráda. Z příbramského nájezdu na sjezdu před Pískem jste v pohodě za 25 minut.

A tak si spokojeně jedu, ale říkám si, to je takový vítr, že to auto trochu plave. Ouha, občas mě mírně uteče tlak v zadním kole. A taky že jo. Tak si říkám, ve Strakonicích u pumpy to dofouknu, dám kafe a něco k snědku.

Zaparkoval jsem u pumpy a objednal si kapučíno a housku se šunkou. A ejhle, šrajtofle nikde. Tak jsem se omluvil, že jsem jí nechal v autě a doběhnu pro ní. No jo, ale v autě taky nic. Došlo mě to. Když jsem se v chodbě obouval, položil jsem šrajtofli na lavici a je tam i teď.

Vyjmenoval jsem veškeré pohlavní orgány na svou osobu a skončil rektem. Holky na benzince to vzaly s humorem, houska šla zpět do regálu, ale káva byla už hotová. Naštěstí jsem měl v kapse dvě eura a desetikorunu. To vzaly.

Dohustil jsem notně nasířen gumu a vydal se zpět po té hezké dálnici. Před Příbramí jsem si říkal, že bych potřeboval něco nakoupit v OBI, a tak jsem odbočil na Zdaboř, projel městem a zaparkoval před OBI. Teprve u regálu jsem si uvědomil. Ty blbe! Nemáš přeci čím platit. Opět poletovala neslušná slova. Dívenka u kasy se mě ptala "zapoměl jste něco?" "Hlavu!" odvětil jsem a vydal se k domovu.

No tolik se řehtat zase nemusíte no... :-D

kombinuji bolesti

těla a svých neřestí,

erotické vzpomínky, bez podmínky,

přebíjejí je něžnosti, polibky i starosti,

opuštěná váza na stolku

čeká na květiny pro mou holku,

marně stojím na nádraží

nač čekám nikdo netuší

dívky co přijely na chlapce mávají

a ruku v ruce mě se smíchem míjejí...

život po pražcích utíká

kde je tu k sakru putyka

vysvitlo sluníčko, konečně!

cestování Můj příběh zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 8. týden

Co dělají zvířata v zimě? Která hibernují, která se v zimě probouzí nebo se v zimě páří? Nejen o tom bude vědomostní kvíz tohoto týdne.