Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Soukupová
3.4.2026 16:28
Iveto, mám ráda oba záviny. :-) Ten v básničce je popsaný moc hezky.
Iveta Tomčíková
3.4.2026 16:15
Michaelo jsem ráda, že se líbí. Dík též za komentář i přečtení mého dílka. :-) Je vlastně o kulinářství, ale i o lásce, neb je tam obsaženo jablko, had, dva (třeba Adam a Eva) a láska. Prostě ráj - nejen pro ty dva, ale potom závinu i pro břicho! :-))
Iveta Tomčíková
3.4.2026 16:11
Ivo :-)
Michaela Přibová
3.4.2026 14:48
Líbí. Báseň je smyslně úsměvná.
Iva Bendová
3.4.2026 12:27
:-) :-D dtto 09:29 ;-)
Iveta Tomčíková
3.4.2026 12:02
Paní Vladislavo a paní Jano, dnes je volný pracovní den, nejen ten sváteční "velikonoční" a já jsem velmi ráda, že mohu hned reagovat na Vaše milé komentáře. Děkuji za ně moc! :-) Paní Vladislavo moc jste mi potěšila slovy, že jste ještě nic takového poetického nenašla a mě se to tehdy podařilo...,díky. No a paní Janě moc děkuji nejen za stejný apetit, ale i za to, že pochopila, že mé dílko nebylo myšleno tak, jak by pochopeno být nemělo. :-)
Jana Šenbergerová
3.4.2026 11:14
Je krásné si o "závinech" číst a mnohem krásnější je ještě teplé jíst. Nikdy by mě nenapadlo pohoršovat se nad něčím tak bytostně krásným. Díky!
Vladislava Dejmková
3.4.2026 10:44
Báseň se mu líbí včetně toho náznaku. Často pŕemýšlím, jak podobnou situaci popsat. A ještě jsem nic takového poetického nenešla.
Iveta Tomčíková
3.4.2026 09:49
Ingrid je to jen takový "náznak" snad to tu nikoho nepohorší? Jsem ráda, že se básnička líbila. Děkuji za přečtení. :-)
Ingrid Hřebíčková
3.4.2026 09:47
Já jsem sice taky zajásala nad štrůdlem, který ráda peču a pečení mám moc ráda, ale básně mám taky moc ráda. Báseň se mi líbí, je něžně erotická, není vulgární. Děkuji.
Načíst starší příspěvky