Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Blanka Lazarová
11.4.2026 17:43
Ivo, moc pěkné. Srdíčko taky neumím. Tak :-)
Alena Vávrová
11.4.2026 17:13
Krásné lásky.❤️
Dana Puchalská
11.4.2026 14:38
Já jsem na tom asi stejně jako Zuzana... Když posílám dopis někomu,koho mám v úctě, píšu zásadně Vážená paní/ vážený pán... Myslím že je to naopak slušnost.
Iva Bendová
11.4.2026 13:20
Děkuji, Dani, Tvůj koment mi naskočil až po odeslání odpovědi pro Zuzanu.
Iva Bendová
11.4.2026 13:08
Děkuji moc, Zuzano. Jak to ta osoba tady myslela, na to jste si hned odpověděla sama. Osobně si tu vážím všech, kteří se poctivě, aktivně, přínosně, inspirativně a nejlépe pozitivně;-) zapojují.
Dana Puchalská
11.4.2026 13:00
Ivo... Báseň je krásná... Děkuju.(✷‿✷)(✷‿✷)(✷‿✷)
Zuzana Pivcová
11.4.2026 12:32
Já třeba dodnes takto oslovuji písemně jednoho svého dřívějšího lékaře....Vážený a milý pane doktore....., tak proč by to nemohlo být pro větší množství lidí? Protože to hromadně neplatí? Báseň je krásná a Vy jste milá i vážená, protože vážený člověk pro mě neznamená označení někoho ve společensky vysokém postavení, nýbrž je to někdo, koho si vážím, a to za cokoliv, co mě upoutá.
Iva Bendová
11.4.2026 12:23
:-D pro Ali Vel. /místo srdíčka by tu strašil otazník, tak aspoň takhle :-D ;-)
Alena Velková
11.4.2026 11:41
Vážená a milá Ivo, potěšila jsi mě takhle v sobotu před obědem❤️
Iva Bendová
11.4.2026 11:39
Vážení a milí /prý tu nemám takto oslovovat, radila mi vloni jedna íčkařka po té, co jsem přijala její Žádost o přátelství, ...už tu není/ - velmi si vážím vašich reakcí, sdílení a souznění - Děkuji!
Načíst starší příspěvky