Jak se baví senioři? Nastavováním zrcadla
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Jak se baví senioři? Nastavováním zrcadla

12. 5. 2026

A není to zrcadlo ledajaké. Ne, není ani z Benátek ani ve zlaceném rámu. Zato je tak velké, že se v něm dokážou shlížet nejen živí tvorové, ale dokonce i celé domy, vlaky, mosty.

Já to ale nedělám. Jednak se znám dost dobře a jednak nemám nejmenší chuť věnovat se svému odrazu tak, že bych bez odrazu udělala žbluňk a zrcadlo rozbila na tisíc kousků. 

Mnohem raději se za příhodných podmínek, kdy je zrcadlo vyleštěné a občas ho naruší jen vánek nebo plující kachny či loď, potuluji po břehu u řeky. 

Pojďte si se mnou jedno takové vlahé jarní ráno užít.   

cestování fotografování města a obce příroda
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Působivé, moc hezké fotky.
Michaela Přibová
To je moc zajímavý nápad a námět. Děkuji.
Vladislava Dejmková
Aleno, to jsem ráda, že jsem viděla nějaké fotky z Roudnice. Odrazy v Labi jsou působivé.
Marie Měchurová
Ali, moc hezké. Jsi nápaditá.
Jan Zelenka
Aleno, parádní fotky! Skvělý nápad. Také doporučiji na PT.
Irena Mertová
Krásené fotky :-)
Jana Šenbergerová
Krásné odrazy na hladině leží líně jako staré ruce v klíně. Ty tvoje jsou ale čilé, zachycují věci milé.
Daniela Řeřichová
Originální nápad a originální zpracování. Jsem pyšná, jaké máme na íčku výjimečné fotografky! Navrhuji na Počin týdne. :-)
Iva Bendová
Takovéto zrcadlení mám ráda. Děkuji, Ali :-)
Alena Velková
Moc pěkný svět vzhůru nohama :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si budete moci prostřednictvím kvízu zavzpomínat na nejslavnější české zpěvačky a zpěváky