Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Iva Bendová
17.5.2026 13:53
Děkuji, paní Jano :-)
Jana Kollinová
17.5.2026 13:12
Paní Ivo, Vaše básně mají velký potenciál, jen si dovolte popustit uzdu fantazie a vnímání a nesnažte se o žádné odlehčování, to nechte na čtenáři.
Miloslava Richterová
17.5.2026 12:49
Líbí a hodně slunečního svitu přeji :-)
Dana Puchalská
17.5.2026 10:56
Báseň se mi líbí... A že tam je zmínka o panu Krampolovi? Já ho měla ráda. Děkuju Ivo (◍•ᴗ•◍)❤
Iva Bendová
17.5.2026 10:22
Není důvod, Míšo, se mi omlouvat :-) Spíše bych se měla omluvit já za šok na konci :-)
Ingrid Hřebíčková
17.5.2026 10:19
Naprosto souhlasím s paní Janou. Takhle to cítím i já. Kdysi jsem četla knihu Cestou intuice od Penney Peirceová a ta napsala: " Nedovolte laciné všednosti, aby znehodnotila vnitřní pravdu vaší duše". Chci tím říct, že báseň je překrásná a tu TV bych vyhodila, radši bych věnovala báseň Krampolovi jinou. Je to hrozná škoda.
Michaela Přibová
17.5.2026 10:10
Ivo, děkuji, že jsi se neurazila. Naprosto chápu tvé vysvětlení. Ja jen to napsala proto, že se mi báseň moc líbila ale závěr se mi tak k té lyrické citlivé básni nehodil. Tak se omlouvám.
Jana Kollinová
17.5.2026 09:22
Báseň se mi líbí a když jsem díky ní zachytila vlastní duhu, tak mě závěr dost tvrdě vrátil na zem.
Alena Velková
17.5.2026 09:15
:-)
Iva Bendová
17.5.2026 09:07
Děvčata - děkuji za reakce. Je mi jasné, že zmínka o TV na konci je jak pěst na oko. Básnička však vznikla v době, kdy byl pořad s panem Krampolem "Nikdo není dokonalý" velmi populární a použila jsem ho na odlehčení :-) V červenci to bude rok, co nás tento zábavný chlapík a výborný herec opustil, a tak si dovolím to tak ponechat na jeho památku.
Načíst starší příspěvky