Přehled posledních diskuzních příspěvků
Čepice? Klobouk? Kapuce? Co si vzít, když je zima? Problém zejména u starších žen
Blanka Lazarová 18.11. 06:53
Nemám problém s tím, co na hlavu, ale co s vlasy, když pokrývku sundám. :-)
Marta - krok ven z komfortní zóny
Mirek Hahn 17.11. 19:31
No..., je to dost autentické. Řekl bych, že Marta bude svatořečena ještě za svého života :-)
Politika se stává byznysem
Dušan Brabec 17.11. 11:00
Ještě že to zkorumpované politické seskupení, které nesplnilo žádný ze svých slibů a jeho programem byly jen lži a oblbování národa, je pryč!!! A teď se jen četí a kope kolem sebe nohama jako malé děti...
Dopis synovi. Listopad 1989
Blanka Lazarová 17.11. 10:13
Někdo dělal stafáž a komparz a někdo stávkoval za svobodu a demokracii. Někdo tam šel na výzvu a někdo proto, že to tak cítil. Danielo, děkuji.
17. listopad 1989 ve fotografiích
Daniela Řeřichová 17.11. 08:17
Děkuji redakci za fotodokumentaci události, která se stala historickým mezníkem a vedla k nastolení demokratického systému. Děkuji, že jsem mohla být součástí tohoto dění a že jsem posledních 36 let nebyla perzekvovaná za své názory a mohla jsem vykonávat svou profesi a žít podle svých představ. 17. listopad 1989 se stal také zadostiučiněním pro 242 tisíc politických vězňů z let 1948-1960, kteří za svobodu a lidská práva bojovali.
Barokní reportér aneb Svatý s koštětem
Iva Bendová 16.11. 12:36
Pěkné a zajímavé počtení. K zavedení hygieny ve zdravotnictví si k doktorům Parému, Listerovi, Semmelweisovi a dalším, jako jednoho z jejich předchůdců připisuji Martína de Porres :-) Děkuji za další ochytření.
Povídání o "kindervajíčku" aneb nejlepší období mého života
Blanka Lazarová 16.11. 10:38
Pěkný příběh ze života za " totáče ". :-)
Kdo se bojí klasiky – Lvíče
Jiří Dostal 16.11. 08:09
:-) :-) Staré jalové myšlenky lenivého člověka jako dramatizace nových banalit? :-) :-)
Náš koníček genealogie
Daniela Řeřichová 15.11. 11:48
To je hodně zajímavý koníček, plný záhad, dobrodružství a tajemství. Věnoval se mu můj strýc, pátral i v církevních matrikách a zjistil i šokující věci. Já tu trpělivost ani čas nemám, ale nechala jsem si udělat rodokmen z otcovy strany a také mě hodně informací překvapilo. Ať vám váš společný zájem přináší nadále mnoho nových poznatků.
Predikce potřeb dlouhodobé péče: Česko čeká jeden z největších úkolů příštích desetiletí
Ivo Patta 15.11. 10:16
Nic takového se nestane. Nebudeme na to mít ani peníze, ani lidi. V letech 1995 - 2005 nám ekonomové (!) zredukovali početně novou generaci o 40 %. Aktuálně mám vláda PF, speciálně ministři Jurečka a Stanjura, srazili porodnost ve srovnání s rokem 2011 o bezmála 40 000 novorozenců/rok. Početní redukce nové generace jen v roce 2025 dosáhne 54 %, neboli 87 000 nenarozených dětí do prosté reprodukce. Jsou to minimální čísla! Děkujeme, ministře Jurečko za druhý holocaust pracující populace Česka. Ještě jednou k Jurečkovi, Podle mých propočtů se zvyšuje dluh jen ve státním důchodovém systému o jednu miliardu korun/jeden den!!!
Sami v hlučnom dave
Soňa Prachfeldová 15.11. 09:43
Moc hezké, vždyť nadarmo se neříkat, ve dvou se to lépe táhne a není to jen o manželské dvojici. Ano, člověk potřebuje vědět, že není sám, že se má komu svěřit, s někým někam vyjet a přitom mít rád samotu a svoje soukromí.
Neobvyklé nové umělecké dílo u hlavního nádraží v Praze
Irena Mertová 15.11. 09:35
Připomíná mi to... když jsem byla malá, v Brně na nám. Svobody večer běžely na jednom z domů nahoře "světelné noviny"...
Přivábeni Novou Kaledonií
Blanka Lazarová 14.11. 19:52
Byl to dost drsný život, který si málokdo dokáže představit. Děkuji za sdílení vašich zjištěných informací.
Křidélka. Vzpomínka na léto 1973
Jan Zelenka 14.11. 12:31
Skoro každý jsme něco podobného prožívali. Oživili mi to moji plzeňskou minulost. Moc hezké.
Záhada
Iva Bendová 14.11. 08:20
Silný příběh a já mu věřím. Po šílené nehodě u Bezděčína - střetl se vlak s autobusem v r. 1969, se vyprávělo hodně zvláštních příběhů o těch, co je Osud zachránil, ale i o těch, kteří tam neměli být. V autobuse byli hlavně škodováci z okolních vesnic po odpolední směně. 24 obětí včetně řidiče. Měla jsem obě babičky v tomto regionu a hodně se toho k nám doneslo. Bylo mi 13 let a velmi jsem to, uprostřed prázdnin, vnímala a prožívala, tak se mi to oživilo.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.