Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kuchařské recepty, které přežily několik generací

Alena Velková 31.3. 20:43
Vlaďko, to je tedy úctyhodná sbírka receptů. Smekám.

Co číst v průběhu jara? Tady jsou tipy na knihy, které by mohly oslovit i vás

Věra Ježková 31.3. 09:28
Já mohu doporučit knihu Amor Towles: Gentleman v Moskvě. Na příběhu ruského hraběte se odehrávají dějiny Ruska na konci 19. a v polovině 20. století. Chytré, s jemným humorem, krásný jazyk. Mám pocit, že jsem nic lepšího nečetla. Půjčila mi ji přítelova dcera. Když jsem ji dočetla do poloviny, koupila jsem si ji, abych se k ní mohla vracet.

Cesta k sobě

Libuše Křapová 30.3. 18:38
Míšo, hodně vám dvěma rozumím .

V objetí dětí

Miloslava Richterová 30.3. 13:58
Pane Berko, díky za článek i za Vaše postřehy z praxe. Je to dnes bohužel tak, jak píšete, rodiče často nemají úctu k učiteli, tím pádem ji nemají ani děti. Chybí úcta ke starším, člověka k člověku vůbec.

Vousáč? Svalovec? Intelektuál? Pohled žen na muže se mění s věkem

Josef Crhonek 30.3. 09:06
Pro mě musí být žena sympatická a příjemná se kterou budu trávit volný čas.... hlavně mě nesmí stále dokola mluvit že má doma chudáčka pejska který je tam sám a ještě že musí hlídat vnoučata o kterých stále mluví.....tak potom je lepší být sám než takovou ženu

Návštěva Lučního Chvojna

Iva Bendová 30.3. 08:50
Děkuji za procházku, také by se mi líbila :-) Z článečku a fotek cítím, jak vám tam, Naďo, bylo fajn.

Velikonoce v Jizerkách: malebná poutní místa i frýdlantský jubilant

Soňa Prachfeldová 30.3. 05:18
Obsáhlý a krásný velikonoční program se ponese Jizerkami.

Příběhy příslušníka

Tomáš Körber 29.3. 23:25
tento článek měl název "váhám" a jinou fotografii, s editací od provozovatele zásadně nesouhlasím.Uvažuji o odchodu z tohoto zprofanovaného serweru!

Pohřeb

Dana Hošková 29.3. 10:06
Smutný příběh.

Jak je důležité míti právníka (nebo snad býti právníkem?)

Iva Bendová 29.3. 08:17
Hned jsem si vzpomněla na Miloše Kopeckého ve filmech "Jak napálit advokáta," "Kauza králík,"... na Martina Růžka v cyklu "Doktor z vejminku" a další právnické perly :-) Děkuji, Jarko, za ochutnávku z knihy psané lehkým a vtipným perem. Ať se Ti podaří ji vydat!

Skrýše světa

Iva Bendová 29.3. 07:45
Omlouvám se, pokud někdo stihne přečíst před doplněním básničky...

Nostalgie? Ne, jen jedna teploměrová vzpomínka

Blanka Lazarová 28.3. 10:45
Mám rtuťový a střežím ho jako oko v hlavě.

Březnová bilance: Radost z maličkostí

Dana Kolářová 28.3. 08:49
Soni, krásný svátek, šťastné cesty a hlavně zdraví! Hezká bilance. ♥

Oblíbená vůně

Jana Kollinová 28.3. 07:33
Clanek jsem objevila az na Seznam.cz. S potesenim jsem cetla autorcino nezne vyznani a citila vlastni oblibene vune.

O nešťastné vnučce slavné babičky

Michaela Přibová 27.3. 09:23
Šárko, děkuji za moc zajímavý článek. Já vyprávím v Královském paláci o Františku I//II., který je zde na obraze. Vzal si taky dceru Nasona a Karoliny Marii Terezii Neapolsko- Sicilskou. A ty vždycky doplníš dalšího člena jejich rozvětvené rodiny. Za to jsem ti vděčná a moc děkuji. Ono to všechno se vším souvisí. A tvé články z historie jdou skvělé, vzdělávající. Děkuji.

Mezi vily na Ořechovku

Blanka Lazarová 27.3. 08:57
Pěkná procházka mezi architektonickými skvosty. Ořechovka určitě stojí za procházku. Díky Marti. :-)

Když zločin končí u stolu

Blanka Lazarová 26.3. 10:56
Danielo, piš, piš a piš. Už se těším na tu knihu dlouho. :-) :-) :-)

Z deníku krasavice lázeňské: Promarněná šance stát se obětí švihákovou

Jana Šenbergerová 26.3. 08:43
Hezké jako vždy. Tentokrát mě poslední odstaveček ponoukl k přemýšlení. Došla jsem k závěru, že lázeňští šviháci jsou spíš nenechaví než osamělí. Ale také se může stát, že se opravdu sejdou dva osamělí. Co z toho může vzejít, si určitě každý dovede představit. Možností je víc.

Zdeněk Svěrák: Devadesát let laskavosti

Šárka Bayerová 26.3. 08:22
Díky za článek. Nádherný věk, nádherný člověk. Cimrmana pamatuji ještě jako Járu DA Cimrmana, kdy jeho odkaz probírali "akademici" v Nealkoholické vinárně U Pavouka. Táta s mámou řvali u rozhlasu smíchy. Ve svém útlém věku jsem tenkrát občas něco nepochopila, a tak se stalo , že Cimrman, pan Svěrák a ostatní, byli jakousi výchovnou směrovkou k mému humoru. Diky ♡ :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.