Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zima v nedohlednu. Bude vůbec nějaká?

Zdenka Jírová 8.11. 01:07
Celý svět je naruby, i to počasí se nechová normálně. Ti Mayové asi měli pravdu, že nastane konec světa, ne toho hmotného, ale morálního. To, co se v současnosti děje kolem nás je konec našeho známého světa. Někdy mne napadá, že jsem vlastně ráda, že už jsem stará a nedožiji se ještě horší situace. Ale co naše děti a vnuci?

Karolína Plíšková titul Elite Trophy nezískala

Miroslav Štorch 7.11. 18:21
Berdych včera málem porazil Djokoviče a dnes po utkání Wawrinky s Djokovičem bude hrát čtyřhru se Štěpánkem proti dvojici Dodig-Melo. Berdych má formu a mohl by ji uplatnit alespoň ve čtyřhře dnes v sobotu po 18: 30 v Paříži. Nechme se překvapit.

Mříže, vrata, zábradlí, vývěsní štíty (2. část)

Alena Várošová 7.11. 15:02
Moc pěkné,kovářská,umělecká díla jsou k nezaplacení.

O auře stromů aneb Z knihy Štěstěnky z Méčné dráhy

Lubomír Müller 7.11. 10:50
Dobrý a pěkný den všen čtenářkám a čtenářům. Můj článek je jen kousekm textu z knihy Štěstěnky z Mléčné dráhy, která zanedlouho vyjde a já věřím, že by vás zaujala celá. Tenhle článek o auře stromů jen něznačuje poetiku vyprávění celé knihy, která je o tak nějak hledání "tajemství života". nejsem odborník na aurická pole, jen jsem se setkával s lidmi, kteří věděli víc než já a snažil se od nich učit. Paní Jitko, ptáte se o předávání a proměně negativní energie skrze stromy u človkě zemských znamení, tedy Býka, Pannu a Kazoroha. Stromy jsou nejen plícemi Matky Země, ale i továrnou na pozitivní energii, kdybych to měl takto vyjdářit. Stromy ovlivňují, vylaďují človkěa mnoha způsoby - vzhledem, barvou, vůní, zvukem, dotykem. Lesy proměňují sluneční záření na jakési "světelně-vzdušné morfium", které má na náš organismus blahodárný vliv. Ale asi tak jednoduché to nebude, že by negativně naladěný (zlý, nepřející, žárlivý, hrubý....) člověk objal strom a hned se své negativity zbavil, strom ji přetransformoval skrz zemi do vesmíru. Negativita člověka je většinou v člověku hluboce zakořeněna a odstranit ji je práce na sobě samém, většinou dlouhodobá práce s proměnou svého myšlení. Ale stromy mohou pomoci, pokud člověk věří, že mu pomohou. Paní Ivano, k Vašemu postřehu - staré x nové - a aurické vyzařování (vyzařování energie). Staré věci mají jistě mnohem více vstřebané energie od lidí a prostředí, ale jako každá energie, buď s časem sílí nebo vyprchává a proměňuje se v něco dalšího. Záleží na našem naladění. Někomu staré věci říkají víc, protože má k nim emocionální vztah. K novým si teprve tento vztah hledá. Ale nové věci mají silné anergetické pole, většinou ještě nenarušené. Ale opět záleží na citlivosti člověka tohle vnímat. je to jen na něm.

V listopadu na ryby? Je to klid a pohoda!

Dagmar Bartušková 7.11. 01:51
Na rybaření nemám trpělivost. Tam na břehu, kdesi u rybníka, bych mohla tak akorát čekat na vodníka.

Mám rád svoji restauraci

Jana Šenbergerová 6.11. 19:05
Přemýšlím o tom, že zřejmě většina mužů "básní" o své oblíbené restauraci. Vy o ní básníte doopravdy a hezky.

Dámy a pánové, na parket!

Jarmila Komberec Jakubcová 6.11. 17:01
Jsme čtyři kamarádky tzv.sing a tak bohužel tato forma zábavy je nám nedostupná.Muži singl v našem věku dávají spíše přednost gaučinku.

Dvougenerační soužití

Jana Šenbergerová 6.11. 14:10
Pro to mám já jediné vysvětlení. Stejné přitahuje stejné. Kdo za vším hledá bubáky, za vším je najde. Přitahujeme si do života to, na co myslíme. Pokud se někdo v životě setkává se stále stejnými problémy a potížemi, měl by se vážně zamyslet nad tím, jaké myšlenky se mu honí hlavou. Když kolikrát slyším postesknutí: "Takový dobrý člověk to byl...", myslím si své. O tom, co kdo nosí v hlavě nevíme. Proč o tom píšu? V Německu jsou podobné služby mnohem běžnější a lidé tam s nimi mají dobré zkušenosti, proto je očekávají a většinou se nezmýlí.

O Mariánských Lázních, berlích a manekýnách

Alena Tollarová 6.11. 13:05
Lidmilo, na kterém místě v modelkách se právě nachází? Doufám totiž, že se za tu manekýnu přihlásila. :)

Australská rybí polévka s pórkem a kapari

Květoslava HOUDKOVÁ 6.11. 11:33
Polévková moc nejsem a rybí ? - to už vůbec ne, ani na Vánoce.

Víte to? I amatérské focení ve městech má svá pravidla

Naděžda Špásová 6.11. 10:26
Doufám, že se po přečtení tohoto článku nezačnu bát fotit. Zneužívání cizích fotografií se děje dnes a denně, ale nevím, co bych dělala, kdybych se někde našla. Asi bych se snažila najít autora, ale na soudní cestu bych neměla odvahu. A s tím ti, kteří to dělají, určitě počítají.

Smog dusí Prahu i Moravu, raději vůbec nevycházet

Květoslava HOUDKOVÁ 6.11. 09:14
V Praze už 5. rokem nebydlím. Žiji ve městě na Labi - tok řeky směřuje od města, tím pak bere s sebou i zápachy blízké neratovické Spolany (chemie).

Lavina

Jana Šenbergerová 6.11. 08:07
Zuzko, čtu tvoje verše a lapám po dechu. Znovu jsi mi ho vyrazila. Tvá Lavina proletěla mou myslí i srdcem a brnkla o duši, která v té chvíli souzněla s tou tvou.

Malíř Jan Zrzavý došel uznání až po letech

Zdenka Jírová 6.11. 00:50
O Janu Zrzavém jsem slyšela již ve svém mládí, ale jeho dílo jsem neznala, Až jednou jsem byla při svém pobytu v Karlových Varech na výstavě obrazů, kde byly jeho dva obrazy. Šla jsem okolo nich a nic jsem neviděla. Nedalo mi to, poodešla jsem na druhou stranu místnosti a v tom jsem uviděla tu lehkou krásu na obrazech. Dodnes si to pamatuji, je to již skoro 40 let.

Příběhy z masážního salonku: Ohrožený Zdeněk

Zdenka Jírová 6.11. 00:39
To je neuvěřitelný příběh, návštěva psychiatra by byla opravdu vhodnější. Netušila jsem, co se může stát v masážním salonu.

Citáty

Alena Várošová 5.11. 19:22
Jani,také mám ráda citáty,jsou krásné všechny a moc se mi líbí ten poslední Změnit.Jak je ten citát pravdivý.

Předsváteční nákup

Jiřina Benešová 5.11. 18:16
Bylo to vtipné. bavila jsem se.

Vánoční strom pro Prahu bude z České Lípy

Eva Balúchová 5.11. 17:45
Tradice vánočních stromů republiky vznikla v Bílovicích nad Svitavou. Tradici starou téměř 90 let založil spisovatel Rudolf Těsnohlídek. V bílovických lesích v údolí Rodolfa Těsnohlídka jsou vybrané 3 stromy a do 15.11.probíhá hlasování o vítězný strom. Zítra jdeme na výšlap do tohoto údolí,třeba uvidím stromy na vlastní oči a budu moct ovlivnit výběr vítěze.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.