Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ztrácí se mi slova

Marie Měchurová 9.4. 13:11
Je smutné, když zůstane někdo v této těžké době sám. Někdy je ale s pejskem lépe, než s nějakým morousem. Lidé už jsou netrpěliví, nervózní ze situace a projevuje se to i na vztazích v rodinách. Snad už vidíme světlo na konci tunelu.

Moje velikonoční neděle

Jana Šenbergerová 9.4. 09:44
My tuhle milou povinnost ještě nesplnili. Ani nejvyšší českou horu jsme ještě nenavštívili. Těch restů máme mnohem víc. S přibývajícími léty a ubývajícími silami bude stále těžší realizovat, co jsme nestihli, když jsme byli při síle. Tak aspoň pilně "procházím" naší krásnou krajinou virtuálně s těmi, kteří mi tak "půjčují " svoje nohy a oči, aby mé dluhy nebyly tak velké. Za to tobě, Ali, ale i všem ostatním, děkuji.

Noc

Hana Šimková 9.4. 08:53
Moc hezké.

Jak jsem se vyhnul své domestikaci

Hana Šimková 8.4. 13:04
Kdo si chce najít problémy, tak si je najde. Hlavně , že jste si je vyřešil.

Poslední přání starého seniora: dožít se odchodu premiéra a prezidenta a pak v klidu zemřít

Václav Soukup 8.4. 10:17
Premiér Babiš rozhodně nebyl příslušník STB, za to by jste mohl být úspěšně zažalován. Jako každý, kdo v té době pracoval v zahraničí, musel pouze absolvovat vstupní pohovor. Tomu nikdo neunikl a kdo tvrdí, že ano lže. Zvolte si koho chcete, ten s dredami udělá Prahu centrem " duhových pochodů " v Evropě, naše pole budou oseta konopím, postaví se konečně základna NATO a staneme se terčem odvetného jaderného úderu. Tak hurá do toho !

Jarní fotografie s motivem makro

Irena Mertová 8.4. 09:15
Krásné fotky, potěší.... :-)

Miniatury duše 1

Zuzana Pivcová 8.4. 08:51
Věrko, jsem moc ráda, že tu pomyslné "žezlo" převzali noví tvůrci. Ty jsi jedna z nich. Děkuji.

Ne, lásko má

Hana Šimková 8.4. 07:13
Tak to je opravdu nádherné.

Poznáte naše česká města?

Naděžda Špásová 7.4. 12:50
Některá města znám osobně, přiznávám, že jsem to vzdala. Dobrý nápad, Maruško. :-)

Mytí vlasů je někdy věda a ne každý ji ovládá. Vlasy nesprávnou péčí trpí

Martin Vrba 7.4. 11:08
Mytí vlasů je někdy věda a ne každý ji ovládá, nejvíce o tom věděl Karel Hála https://www.youtube.com/watch?v=aS7xIFzEXfk

Fotoreportáž: ZPRÁVA O POČASÍ

Daniela Řeřichová 7.4. 08:14
Jedním slovem nádhera. Eleno, zachytila jste i TICHO.

Stalo se, co stát se nemělo

Soňa Prachfeldová 7.4. 07:33
Milý Zdeňku mnoho lidí tuto bolest prožívá a prožilo, jen čas to trochu utiší a zklidní a smutek bude snesitelnější. Milovaný člověk zůstává navždy s Vámi. Nejbližší jsou Vaše opora a jistota. Hodně sil.

Hurá do ZOO! Otevřou se také botanické zahrady či farmářské trhy. Další rozvolňování bude asi řídit nový ministr

Jitka Hašková 6.4. 16:08
Děkuji za informace. Ty zahrady a trhy mě moc potěšily. Ten neschválený Sputnik V se mi nelíbí ani pokusně.

Jak jsem „vyběhl“ nejen s pochodem, ale málem i sám se sebou

Zdenka Soukupová 6.4. 13:46
Františku, jsem ráda, že pochod dobře dopadl. Při čtení jsem čekala minimálně zápal plic. Tak ať Vám zdraví vydrží.

Manželství bez lásky. Je jich hodně, ale není to na nich vidět

Eva Kopecká 6.4. 11:04
Nikdo pořádně nevidí do manželství druhých...ale když jsou dva sehraní a vyhovuje jim to, ať si žijí podle svého. Spíš mě udivuje fakt, že dneska to bývá často spíše on, kdo na sex rezignuje dřív, než partnerka. Takže už ani moc neplatí to otřepané dneska ne, bolí mě hlava. Je opravdu trapné, když se jeden druhého musí doprošovat. A když jde o ženu, tak obzvlášť. Jak se má cítit ženská, která vypadá k světu a partner v ní vidí kuchařku, přadlenu, mámu svých dětí a uklízečku? To je lepší žít sama a jen se s někým vídat... Jasně, že po třiceti, čtyřiceti letech manželství s člověkem necloumají vášně. Ale když má ten pocit třeba padesátileta žena po krátkém soužití, nebo pětatřicetiletá s dětmi školního věku, je asi něco špatně.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.