Přehled posledních diskuzních příspěvků

Proměna naší modelky Nadi dopadla skvěle. Posuďte sami

Renata Zadražilová 22.5. 13:47
Sluší vám to. Ale slušelo vám to i "před" :-)

Naše neobyčejné setkání s paní Magdalenou Dietlovou

Marie Magdalena Klosová 22.5. 12:19
Vidím,že jste si to užívali a byli úžasní.Upřímně se s tebou raduji.

Mé moře času

Marie Magdalena Klosová 22.5. 12:15
Milá Zuzko,tiše se směji,jedeme totiž opravdu na podobné vlně.Napsala jsem v úterý takový text o moři,ani příběh,ani próza,ani báseň a mám ho ještě nevydaný na mém profilu.Totiž napsala jsem o moři dva a ten jeden už vyšel,je mi jasné,že všeho moc škodí.Zase jsou tam podle mě VELKÉ SHODY.Verše se mi líbí!

Moře je nádhera. I v Sydney!

Zuzana Pivcová 21.5. 19:48
Na Sydney také nikdy nezapomenu, ale moře se mi zdálo nejkrásnější v severně od Sydney ležícím Palm Beach. A to byl podzim. To je ale jen individuální pocit, ovlivněný okolnostmi.

Hrajeme, muž a žena

Jiří Libánský 21.5. 01:42
Jedinečné chvíle, popsané jedinečnými verši. Dík za to, že poutáš prchavé chvíle do trvání.

Moře u nás a Češi u moře

Marie Novotná 20.5. 21:39
Krásný článek,jen to moře...Je nádherné-na focení a koukání.Moře-je spojené i s jiným významem,ne jenom s vodou.Voda je dárce života-jen nesmí být v botech nebo bytě.Nechci navodit negativní atmosféru,jen chci za sebe napsat poznámku.Vodu ano,ale do veliké vany-třeba relaxační,ale stačí i obyčejná.A slanou,to není problém,ta může být i ve vaně.Určitě řeknete,že pláž je něco jiného,ano,ale ne pro mě.Opalování bych měla jako trest.A když moře,tak to kamenné.Užívejte si to slané a já se budu ,,drápat" na kamenné.

Propadlá mořím

Zuzana Pivcová 20.5. 18:48
Moc hezké porovnání moří. Já jsem předloni poněkud předběhla toto téma (viz Můj příběh - Není moře jako moře), tak už se nechci opakovat. Je ale pravda, že k některému moři, respektive konkrétnímu místu u moře, se také ráda vracím, netáhne mě to pokaždé jinam.

Veronika Freimanová: Už se umím dívat kolem sebe

Vladka Steinová 20.5. 14:55
Paní Veronika, milá a krásná princeznička v pohádkách,později vyzrálá žena a představitelka mnoha krásných a divákům hodně říkajících rolí.Myslím, že nyní už je opět štastně vdaná, je po boku milujícího muže, a září z ní štěstí.Vše nejlepší.

M.M. Klosová: náš život je koktejl radosti i smutku

Svatava Páleníková 20.5. 11:56
Moc pěkný rozhovor, paní Marie Magdaleno, budu držet palce na módní přehlídce a přeji v životě jen vše hezké.

Jeď prstem po mém těle

Jitka Chodorová 20.5. 11:01
Moc hezké básnění,rozumím tomu.díky Milado.

Sir Nicholas Winton: šlechetný a skromný zachránce 669 dětí

Miroslav Štorch 19.5. 18:15
V roce 2009 jsem ve škole se žáky běžel symbolický běh 100 metrů na počest Sira Nicholase Wintona, který tehdy slavil sté narozeniny. Poslali jsme fotografii po doběhu do okresních novin, a pak si ji vyžádal slovenský režisér Matěj Mináč. Údajně ji použil do vzpomínkové knihy o N.Wintonovi. Ten se letos dožívá neuvěřitelných 105-ti let a stále u svého domku pracuje na zahrádce. To je dobrý námět pro nás mladé kolem šedesátky a sedmdesátky :-)

U Baltu v NDR

Jana Šenbergerová 19.5. 14:28
Moc pěkně si to pamatujete. :-)

Moje fotografování: planetky

Marie Magdalena Klosová 19.5. 13:58
Nomen omen. Pan Kutílek "kutí" a jaké zázraky z toho vzniknou! Originální a moc pěkné:Říkáte "jednoduché"? No pro mě,nevím,nevím.Ale potěšilo mě to.

Marmeláda z černého rybízu za studena

Magdalena Drbalová 19.5. 10:53
Paráda, nevíte zda to bez vaření funguje i na červený rybíz, nebo jiné ovoce?

I modelky tančí

Jana Šenbergerová 19.5. 09:46
Lásku k sobě může člověk vyjadřovat různými způsoby. Je dobře, když si každý najde ten svůj. Je krásné protančit se k lásce k lidem.

Nové téma týdne: Moře!

Lidmila Nejedlá 18.5. 21:02
Jéééé děkuji. Zvonek nemám. Dám si na něj vyrýt i60! Děkuji moc.

Expedice oksroN: v ořechové skořápce

Marie Magdalena Klosová 18.5. 19:50
Každý máme svou "zemi zaslíbenou".Pěkně jste nás provedl tou svou.Já mám raději kraje teplejší i když si uvědomuji,oč asi přicházím.Ale všechno se stejně nedá stihnout.Já Vám doporučím TU SVOU.Je to Francie.Třeba by Vás nadchla Bretaň ?Tak Bon voyage! Šťastnou cestu!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.