Přehled posledních diskuzních příspěvků
Česko hledá nejsenzačnější seniory, nominujte je do konce července
Daniela Řeřichová 14.6. 18:32
Mám několik tipů báječných seniorů na nominaci.
Kdo chodí rychle, žije déle. Nesmysl nebo realita?
Věra Ježková 14.6. 13:47
Má duše potřebuje rychlou chůzi, někdy jí v ní ovšem brání tělo. Jestli díky celoživotnímu rychlému chození žiji déle, nemohu posoudit.
Výlet do Ploskovic
Jindra Hubačová 14.6. 09:05
Ráda jsem poznala zámek Ploskovice s jeho krásným parkem. Děkuji Věruško a Jane za skvělou fotodokumentaci výletu, moc Vám to na fotečkách sluší.
Glosy
Věra Ježková 14.6. 08:39
1) Jendo, moc pěkné vyprávění. Oba blby přímo vidím. 2) Na stránky karaoke taky občas zavítám. Uvedené zpěváky mám moc ráda. Ale před 40stupňovým vedrem bych jednoznačně dala přednost podzimní plískanici. :-)
Hodinky s GPS lokátorem pro seniory vás zbaví starostí
František Klapal 14.6. 04:53
musím říct, že to není vůbec špatný nápad. Sám jsem si nedávno pořídil chytré hodinky, konkrétně tyto https://yeshodinky.cz/samsung/31083-samsung-samsung-galaxy-watch-42-mm-cerne.html a je to naprosto skvělá vychytávka. Vidím to tak, že bych možná něco takového mohl koupit i svému tátovi. :-)
Někdy jsem zoufalá. A pak šťastná, když se máma směje
Zuzana Pivcová 13.6. 09:45
Další krásný článek o rodině se vzácnými vztahy. Kdo tak vyrůstá od malička a vidí kolem sebe lásku a vzájemnou úctu, bere to jako samozřejmost. K stáru by se asi těžko předělal. Obdivuhodná je i ta vnučka. A všechny ženy jsou si podobné. Moc děkuji.
Zdravá krev zachraňuje životy, v ČR však stále chybí na 100 tisíc pravidelných dárců
Olga Škopánová 13.6. 07:23
Hezký článek, ale tak trochu mimo mísu, z Ičkařů, myslím, už krev nikdo darovat nemůže.
Superpotraviny. Zázrak nebo nesmysl?
Růžena Kuželková 12.6. 14:52
Paní Hofmanová,poslední věta vydá za celý článek,bohužel dnešní lidé jsou "pobláznění" vší novotou a proto je to jak to je.
Laskavé cvičení pro nestárnoucí seniory v hotelu DUO
Daniela Řeřichová 12.6. 11:23
Lákavá pozvánka, moc děkuji!
Fotoreportáž: Výlet do Rájce
Marie Měchurová 12.6. 09:08
Labské pískovce máme prochozené, ale nevím, jestli jsme byli i v Rájci. Moc se nám tam ale líbilo i na území Německa jsme přešli. Nadi, fotky máš nádherné - ty břízky a louky. Taky zvířátka se povedla.
Lidé si teď snad budou více vážit práce kuchařů, říká Jiří Švestka z hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou
Jitka Caklová 12.6. 08:53
K nadpisu: Hlavně aby na to vážení-si vůbec měli. Myslím že každý si začne vážit hlavně té své, aby se uživil.
Lásky se věčné zdají
Hana Nováková 12.6. 08:42
Zuzko, na žádnou z lásek, ať už byly jakékoliv, se nedá zapomenout. Vzpomínky nám zůstanou, čas už ale vše nenávratně odvál....
Polibek s příchutí smrti
Hana Nováková 11.6. 15:21
Ivano, opravdu stalo, dodnes mi z toho běhá mráz po těle. Ale jaký je to život? ptám se sama sebe. Ani se nedivím, že si pohrávala s myšlenkou vše ukončit!!
Moje nezapomenutelná dovolená: Zakarpatská Ukrajina - země plná kontrastů
Hana Nováková 11.6. 12:14
Děkuji za krásné putování i s fotkami.
O xenofobii s úsměvem XII: Maďaři
Zuzana Pivcová 11.6. 10:02
Něco jsem napsala již k první části. Z neznalosti už tedy nic dalšího nemůžu dodat. Zaujalo mě to, že v médiích nemůže nikdo hovořit dialektem. Kdysi jsem četla, že v Británii je při konkurzech jedním z nejdůležitějších faktorů, zda bude adept přijat, vzorná mluva, jak oni říkali - BBC English. Zato u nás. Dřív byli terčem připomínek Pražáci se svým širokým í jako é. Třeba Merka - Mirka Čejková. Dnes mluví většina moderátorů jak negramoti. Díky, Věrko.
Nejstarší děti: Máma nevidí, přesto je jako vichřice, říká Helena, dcera dvaadevadesátileté Elišky
Zuzana Pivcová 11.6. 09:49
Moc krásné vyprávění. Někteří lidé jsou obdivuhodní. A na jejich zdravotním stavu se samozřejmě podílejí i úžasné vztahy v rodině.
O zlomyslném počítači
Vladislava Dejmková 10.6. 09:41
Přidám se. I můj počítač si žije vlastním životem a stále na mě něco zkouší. Nejvíc mě vytáčí, když na něm evidentně nepracuji (ale je puštěný) a začne si sám otáčet diskem. To špicuju uši a tuším, že dělá nějakou neplechu. A dodávám, že nemám naplánované žádné aktualizace automaticky, vše si radši dělám po své zralé úvaze v době, kdy chci. Člověka to opravdu zoceluje.
Vzpomínky na dětství
Jana Kollinová 10.6. 08:05
Milá veršovaná vzpomínka. Zaujaly mě fialky - vzpomínám na jejich chuť a vůni. Když jsem u mlsot, tak ještě připomenu pendrek a svatojánský chlebíček. Jitko, dík za krásné ráno. :-)
Jaroslava (68) dlouho kryla nevěru svého syna. Nevydržela lhát, ale nakonec se od ní odvrátila celá rodina
Olga Škopánová 10.6. 06:52
Paní Jaroslava se do života mladých vůbec neměla montovat.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.