Přehled posledních diskuzních příspěvků

Krasavice ze Sibiře

Věra Ježková 9.6. 13:34
Jano, je krásná. Přítelova mourečka je na něj taky velmi fixovaná. Je stále vedle něho; občas něco povídá.

Čeština není vůbec jednoduchá

Růžena Kuželková 9.6. 11:14
Tak "testík" jsem udělala(miluji takové testy), měla jsem 3 chyby tak si myslím,že to není nejhorší.Příště nashledanou u dalších (:-))

Zakynthos. Ostrov, kde se klid musí pečlivě hledat

Zuzana Pivcová 9.6. 09:31
Vždycky jsem měla pocit, že ostrovy na západ od Řecka mají v sobě skoro víc z Itálie. Nejsou tak suché jako ty v Egejském moři. Vlastně jsem na nich ale nikdy nebyla, zažila jsem jen mezipřistání na Korfu, kde jsme přibírali turisty. Takže hodnotím jen podle fotografií. Ale prostředí je tam určitě také krásné.

Toulání, toulání, všechny chmury zahání. Příroda je lék

Anna Potůčková 9.6. 08:49
Evi Tvoje básnička se mně tuze moc líbí! A ta krásná příroda..... Toto Ti závidím, že máš lesy a hora na dosah!

Červnový bylinkář: Nechutenství a bolesti břicha jsou typické pro šestý měsíc roku. Jaké bylinky pomohou?

Soňa Prachfeldová 9.6. 07:09
Ráda čtu o léčivých účincích bylinek, vlastně zdraví je všude okolo nás. Meduňkový čaj je moc dobrý, teď suším bez . Bylinkáři jsou už nyní vzácní.

Policie ČR - smutný životní reálný zážitek, který šokuje

Marie 00000 8.6. 13:39
Zdůrazňuji: chování policistů neschvaluji!!!!! Ale policisté jsou také jenom lidé - tím chci říct, že také nechtějí vidět, slyšet.... Mají strach, že dostanou vynadáno a ještě budou popotahováni. Takže se angažují pouze v případě nejvyšší nouze.

Jak jsme putovali kolem Labského náhonu

Marie Měchurová 8.6. 09:22
Děkuju za článek. Labe známe jenom od Kolína do Děčína. Jezdíme tam často vlakem za dcerou a její rodinou. Občas vystoupíme a jdeme se pokochat - třeba v Mělníku, nebo Litoměřicích. Je to zajímavá řeka po celé její délce. Nejkrásnější okolí má od Litoměřic do Ústí. Škoda, že nevyšlo plánované setkání "íčkařů" v Litoměřicích a večerní plavba po této krásné řece.

Poznáte, o jaké houbě je řeč? Odhalení

Vladislava Dejmková 8.6. 08:26
Já jsem teda hádala špatně, původně jsem myslela, že to je holubinka.

Maxi šaty sluší v každém věku

Dana Puchalská 8.6. 07:16
Modely to jsou hezké, až na snímek č 6. To je hrůza.

Načeradec - jedna z nejstarších obcí na Podblanicku

Zuzana Pivcová 7.6. 10:06
Vůbec neznám, ale podle uvedených informací stojí obec za návštěvu. Díky, Martino.

Poznáte, o jaké houbě je řeč?

Jitka Hašková 7.6. 08:08
Myslím, že vím, moje babička sbírala šedivky, ale nenaučila mě je bezpečně poznat.

Nevím už, proč

Věra Ježková 7.6. 07:54
Zuzko, děkuji za ranní chvilku krásné poezie.

Od babičky k babičce přes tři století

Jana Hošková 6.6. 11:50
Krásný článek ! Vědci pořád přemýšleli, jak je to možné, že ženské žijí déle než muži. Podle mne je to dané přírodou - jakýsi "instinkt" to ženám velí...pomáhat vychovávat i vnoučata a pokud síly stačí, i ta pravnoučata. Babičky jsou velice důležité a mne vždycky potěší, když se někde dočtu, že to v nějaké rodině chodí tak, jak má ! :-))

Alergie trápí stále více lidí ve vyšším věku. Alergeny mohou přivodit vážné komplikace

Hana Práglová 6.6. 09:44
Právě jsem nad možností alergie přemýšlela.Nikdy jsem neměla žádný problém.Když mě na podzim poštípaly vosy,projevila se silná alergie. Nyní už 3 měsíce trpím rýmou,teče mi z očí,svědí mě tělo... Asi bude návštěva alergologa nutná.

Pozvánka na procházku Dendrologickou zahradou v Průhonicích

Vladislava Dejmková 6.6. 09:20
Děkuji moc, potěšila jsem se pohledem na hezké fotografie. Kvétiny a rostliny vůbec mám ráda.

Dopisování III

Zuzana Pivcová 6.6. 08:18
Ve vaší poezii je naladění na stejnou notu a dokonce i oboustranný humor, to je opravdu vzácné, takhle se vzájemně umělecky (nejen) doplňovat, aby jeden nebyl tahoun a druhý se jen nevezl. Děkuji. I podmračená pražská obloha se najednou rozjasnila.

Léto 2020: Užijte si relaxační pobyt na vlastní zahradě

Patrik Poula 6.6. 06:57
My už si letos také budeme konečně užívat relax na zahradě. Do léta bych chtěl mít hotovou terasu, tak už se těším, až tam budeme moct s manželkou sedět. Už mám hotovou podlahu, tak to nejhorší je snad za mnou. Nejvíc nás zaujala dlažba na terče, kterou jsme si objednali z https://www.koupelny-dlazba.cz/dlazba-na-terce . Dlažba se nám líbila a hlavně její pokládka byla snadná, takže jsem to zvládl sám.

Vzpomínka: čas školních besídek

Zdenka Soukupová 5.6. 13:20
Danielo, jestli je to příběh z Vaší rodiny, tak máte opravdu skvělou vzpomínku. Trochu mě mrzí, že jsem tenkrát nebyla v hledišti..... Tak se se směju alespoň teď. :-)

Cestování za hranice podle semaforu: Do Rakouska, Německa, Maďarska a na Slovensko je možné cestovat bez omezení

Svatava Páleníková 5.6. 11:26
Do Rakouska bych se v srpnu chtěla jet podívat. Na kraji Salzburgu bydlí má přítelkyně, se kterou se léta navštěvujeme. Tak snad bude za ty dva měsíce už situace zcela v pořádku.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.