Přehled posledních diskuzních příspěvků

Viry ve stínu víry

Zuzana Pivcová 11.4. 11:21
Je pravda, že nyní se vše točí kolem nového viru, ale lidé stárnou, stůňou a umírají i jako dřív. A o tom se nějak nemluví. Každý den je vzácný, díky.

Začínáme zelinařit: Jak založit vlastní pařeniště a co v něm pěstovat

Petra Sekaninová 11.4. 08:55
Pěstujeme si rajčata a papriky každý rok. Letos jich asi zasadíme více. Máme starší foliovník, manžel se ho chystá opravit.

O xenofobii s úsměvem VII: Francouzi

Zdenka Soukupová 10.4. 14:09
Moc Francouzů jsem v životě nepotkala, ale ti, s nimiž jsem se setkala (kromě služebních záležitostí) mě štvali tím, že se nechtěli bavit jinak, než francouzsky (já francouzsky neumím). A to ani tehdy, když jinou řeč uměli.

Na chatu s Janem Čenským dnes od 14.00

Svatava Páleníková 10.4. 12:32
Poslala jsem redakci dotaz panu Čenskému.

Kateřina Macháčová: Pohyb pomáhá odolávat stresu, zvyšovat sebevědomí a podporuje kvalitu spánku

Jitka Caklová 10.4. 11:26
Děkuji za výborný rozhovor. Mnohé pozitivní záležitosti z rozhovoru mám osvojené a mohu jen potvrdit.

Fotoreportáž - Husův vrch a hlaváček jarní

Zuzana Pivcová 10.4. 09:44
Opravdu líbezná krajina, zemský ráj to na pohled!! Díky, Soňo.

Pátek 10. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Věra Ježková 10.4. 07:24
Babišův projev se mi líbil. Obávám se ale, že velký dopad mít nebude. Někteří spoluobčané jsou nepoučitelní a nedisciplinovaní.

Kmochův Kolín 2020

Alena Vávrová 9.4. 14:16
Haničko, dík za info.

Jak se tohle může stát?

Zdenka Soukupová 9.4. 13:44
Vtipné obrázky. Pobavily mě.

Velikonoce a beránci

Eva Mužíková 9.4. 09:41
Jitko Tvoje jarní dílo, po ránu mne naladilo. To jehněčí skotačení, je pro duši pohlazení.

Eva

Zuzana Pivcová 9.4. 09:03
Aničko, mnohokrát děkuji, i za všechny fotky, na nichž je znát Eviččina proměna, bohužel i včetně nástupu nemoci.

Starší lidé se často stydí požádat o pomoc a mladým mnohdy nedochází, že ji opravdu potřebují

Zuzana Pivcová 8.4. 12:13
S článkem velmi souhlasím, i když vlastní vnuky nemám. Možná, že mladá generace není tak špatná, jak se někdy soudí, jen jim mnohé z toho, jak by se mohli k starším lidem postavit, nedojde. Vím, že mnozí namítnou, že dřív to bylo samozřejmé, ale také je fakt, že lidé žili víc rodinným způsobem, který je spojoval a mladí se učili od starších "za pochodu", tedy příkladem. Ono není příjemné být pojata jako nemohoucí stařenka, kdo z nás by to chtěl, ale na druhou stranu, když mi někdo pomůže (třeba mi cizí mladík vynesl kufr na pevných schodech od metra k zastávce MHD a já mu moc poděkovala), tak je to myslím milé pro obě strany.

Návraty - Střípky života

Naděžda Špásová 8.4. 10:36
Moc hezké vzpomínky, líbí se mi vaše prezentace článku. :-)

Jak oblak bělavý

Anna Potůčková 8.4. 09:06
Zuzko co dodat? U každé Tvé básničky člověk jen žasne, jak nádherné a plné citu i pocitů jsou Tvé básně!

Velikonoce 2020: I v nouzi budou jistě doma beránci, mazance a další pochutiny

Soňa Prachfeldová 8.4. 07:34
Ano rituály věřím jsou a budou. Už přemítání, co koupit k pečení, abych se do toho dala. Velikonoce jsou pro mě nejkrásnějším svátkem v roce. Příští rok už zase budou takové, jak je znám od malička. Letos bohužel bez hodování.

Kateřina Kašparová: Za mobil jsou lidé ochotni dát 10 tisíc, na čtyřnohém mazlíčkovi by chtěli ušetřit

Zuzana Pivcová 7.4. 15:46
Paní Kateřinu si jako moderátorku pamatuji, ani se mi nechce věřit, že už je to tolik let. Také jsem ji zažila na umísťovacích výstavách koček na Chodově. Její práci fandím. Doufám, že se teď lidé kvůli zhoršené ekonomice nezačnou zbavovat zvířat, ta si to nezaslouží.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.