Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pálava - místo, kam se vždy ráda vracím

Zuzana Pivcová 7.4. 11:31
Krajinu bohužel vůbec neznám, ale určitě je krásná, když tam zraje takové dobré víno. Mám na mysli bílou Pálavu, kterou jsem si ve sklence čas od času dopřála i zde v Praze ve vinotéce na Budějovické. :-D Díky!!

Jak se občas ztrácíme a já se nesmím ptát na cestu

Zuzana Pivcová 7.4. 11:22
Myslím, Jano, že jsme si tu o ztrácení se už někdy povídali, ale to nevadí. Já jsem orientačně špatný typ. Ale z ciziny mám také pozitivní zkušenost, že mi místní lidé vždy poradili. I třeba v případě hledání hotelu, kdy odpověď zněla: Ale vždyť před ním stojíte! :-D

Na chatu s Helenou Sukovou - dnes od 14.00 hodin

Svatava Páleníková 7.4. 10:34
Bezva, tenis mám ráda, paní Heleně jsem fandila.

Moje abeceda

Hana Šimková 7.4. 09:39
S tím ťulpasem souhlasím,ale bohužel může mít i jiný význam. Jinak souhlasím s paní Monikou

Fotoreportáž: Dubnový les

Zuzana Pivcová 7.4. 09:23
Málem jsem Naďu strčila omylem rovnou do rubriky. A to by si tahle hezká procházka nezasloužila. ♥

Nejsou lidi

Marie Novotná 7.4. 07:27
Ten smutek brzy pomine a s lidmi se zase sejdeme. NÉ, ŽE NE. :-)

Krása na malém prostoru. Teď je vhodný čas ji naplánovat

Eva Mužíková 7.4. 07:14
Já mám pro letošní rok jasno. Na balkon dám rajčata a ohromné hrachy. Květiny jen na stěny , abych si mohla udělat místo na opalování. Každý rok jsem měla balkon jako květinovou zahradu, ale nedalo se tam ani sednout. Ale upřímně, to je plán. Jestli při návštěvě květinářství odolám a nekoupím lákavé květiny, to je věc druhá. Když ony jsou tak krásné.

Úterý 7. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Eva Mužíková 7.4. 07:02
Děkuji Honzo, jinde informace nehledám, tyto mi stačí.

Marta - obyčejný život

Zuzana Pivcová 6.4. 16:03
Vlaďko, teď je to asi hodně nelehké, naplánovat hlavním postavám další životní osudy. Tak bych těm hlavním přála, aby se už nerozmýšleli a pochopili, že k sobě patří.

Žižkovská pandemie

Zuzana Pivcová 6.4. 11:15
Jsem ráda, že jste tu vynesl na světlo zase nějaký jiný problém, než zrovna současnou pandemii. Lidé umírají na jiné nemoci a z jiného důvodu jako dřív, jen se o tom nějak nemluví. Občas mě napadá, jak jsou zaopatřeni, případně testováni lidé bez přístřeší. Všeho všudy jsem dosud narazila pouze na jeden text, že jich pár ubytovali přechodně do nějakého hostelu.

Můj minivýlet v době koronaviru

Jana Šenbergerová 6.4. 09:22
Pěkné vzpomínání a milá procházka po místech mně neznámých. Nějak se nemohu k procházkám donutit. A venku je tak krásně ...

Proč se lidé v důchodovém věku vracejí ke svým dětským koníčkům

Věra Ježková 6.4. 09:20
Na žádné záliby z dětství si nepamatuju. Nerada se do něj ve vzpomínkách vracím. Jako rozum více beroucí jsem sbírala citáty. To mi vydrželo dlouho. Mnoho let jsem pletla, méně háčkovala. Definitivně jsem s tím skončila. Celý život mě bavily jazyky, nijak aktivně si je teď ale neudržuju. Díky íčku jsem začala fotografovat. A víc psát, což jsem dřív občas dělala pro zábavu.

Není podpis jako podpis

Zdenka Soukupová 5.4. 13:50
Zajímavý článek. Co by asi tak prozradil můj podpis o mě? Snad to radši nechci vědět.

Velikonoce 2020

Soňa Prachfeldová 5.4. 13:48
Hanko děkuji za upřímné vyslovení toho, co nás trápí všechny . Učíme se improvizovat, pomáhat si, nepropadal chmurným myšlenkám a vlastně se tak vzájemně podporujeme. Koho by kdy napadlo, že něco tak znicujiciho obrátí svět vzhuru . nohama. Ale jsme tu dnes, doufejme i zítra a další dny ... Všichni doufáme a věříme, vše má svůj začátek i konec. Věřím , že dobrý!

Nezapomenutelná dovolená

Naděžda Špásová 5.4. 12:54
To musel být zajímavý měsíc. Škoda, že nejsou fotky.

Jarmark

Hana Rypáčková 5.4. 09:05
Moc hezké, Františku a hříbek na opravu teplákových děr stále používám....

Ať Velikonoce nejsou smutné

Věra Ježková 5.4. 08:57
Fotky jsou kouzelné, ale pro mne není třeba.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.