Přehled posledních diskuzních příspěvků
Středa 25. března: Co by vám nemělo uniknout
Soňa Prachfeldová 25.3. 07:06
Děkuji za aktuálním zprávy, líbí se mi, že v krizovém štábu bude i opozice, je důležité spolupracovat
Josef Kubáník: Nikdo není zvědavý na kůži staré krůty, říkala Květa Fialová
Jitka Hašková 24.3. 13:45
Zajímavý rozhovor.
Jmenuji se Albert VI.
Dana Puchalská 24.3. 13:15
Alberte, krásně jsi tuhle podivnou dobu shrnul. Takže přeji nejen Tobě, ale celé lidské smečce, která Tě má ráda jen to nejlepší. :-) :-)
Barevné odpoledne
Irena Mertová 24.3. 12:52
Naďo promiňte, to ten mobil (chytrý) a já (nešika), dodávám zbylé hvězdičky, teď už na PC: ***** Je to hezké , toulala jsem se s vámi :-)
Den v krizi – léčba kočkou
Irena Mertová 24.3. 12:43
Koukám jak článek vypadá a omylem jsem ohodnotit, pardon...
Putování za faraony 1
Věra Ježková 24.3. 09:34
Jendo, díky za chvíli strávenou ve zcela jiném, neznámém světě. Umíš ho vylíčit velmi poutavě. Vím, že máš o něm hluboké znalosti.
Lidé ztrácejí schopnost soustředit se na podstatné věci
Hana Šimková 24.3. 09:32
Já žiji prostě a jednoduše není mi to obtížné a ani sama se sebou se nenudím. Vždy se dá najít něco zajímavého, když člověk hledá.
Kam až dosáhne vaše paměť? - na 50 slov
Alena Tollarová 24.3. 08:38
Krásně pozitivní počtení hned k snídani, Jano. :)
Konečně omluva, hned se mi pod rouškou lépe dýchá
Soňa Prachfeldová 24.3. 08:29
Pane Vácho palec nahoru :-)
Úterý 24. března: Co by vám nemělo uniknout
Soňa Prachfeldová 24.3. 07:25
Děkuji za čerstvé zprávy. Na Mapy.cz dostávám upozornění, když sdělíme polohu, budu dostávat informace, kde pravděpodobně se mohu setkat s nakaženými osobami. Trasa. Nevím,zda je to dobré.
Šuplíček vzpomínek
Zuzana Pivcová 23.3. 17:47
Díky, tak jsi první vlaštovka v psaní! Pěkné vzpomínky, vlastně mi ani nedošlo, že jsi Slovenka.
Marta - všechno je jinak
Zuzana Pivcová 23.3. 11:57
Myslím, Vlaďko, že tady v té kapitole je ukázka toho pozitivního, co tahle, pro někoho zcela zavrženíhodná, doba může lidem dát. A to je větší ohleduplnost a soudržnost, mnohdy u nejbližšího člověka objevení jeho skutečných kvalit, které za "normálního" každodenního chodu zakryjí pseudoproblémy.
Ověřeno: Pěknou a funkční roušku dokáže ušít i ten, kdo šít vlastně vůbec neumí. Zkuste to taky
Anna Potůčková 23.3. 10:56
Velmi užitečný článek, pokusím se podle něj také něco ušít!
Krokem Krakovem
Zuzana Pivcová 23.3. 10:48
O polské válečné historii vím něco díky práci v archivu. S celou tlustou spisovou složkou o případu Katyn jsem se setkala v 90. letech v Bundesarchivu, jednalo se o převzatý materiál z bývalého archivu východoněmecké Stasi. Poláky jsem poznala jen povrchně při stážích pro němčináře v NDR. Byli velmi sebevědomí a na kurzy v NDR jezdili jen proto, že to byl povinný předstupeň možné účasti na kurzu v NSR. Sama jsem však nikdy v Polsku nebyla.
Coronavirus COVID -19. Bere, ale i dává
Vladislava Dejmková 23.3. 08:56
Také už jsem to četla před dvěma či třemi dny...
Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě
Jana Šenbergerová 22.3. 23:25
Fíha! Vždyť mi nezbude čas na nic jiného. :-)
Sylvio Spohr: Podnikatelé nemohou držet sociální smír ze svého
Růžena Kuželková 22.3. 16:08
Zajisté to nemají jednoduché,ale považte,jsou to pouze "hoteliéři"nebo sem spadajíi osttní profese?!Někteří zaměstnavatelé svým zaměstnancům "dopřávali" i na úkor svých marží,ale jsou i tací,kteří "syslili pouze pro svoje "potěšení",ale bohužel to je v každém zaměstnání a teď "babo raď" Přeji všem lidem ať toto přežíjí hlavně ve zdraví - ostatní se ukáže časem.
Doporučení Asociace klinických psychologů pro život v karanténě
Zuzana Pivcová 22.3. 13:23
Díky, to se mi moc zamlouvá.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.