Přehled posledních diskuzních příspěvků
Budou z nás zelináři
Soňa Prachfeldová 19.3. 23:21
Je to práce i radost. A také bolí záda. Nyní je vody dost, ale kde ji skladovat? Začínajícími i zkušeným zahrádkářům přeji bohatou úrodu.
Senioři jsou hrdí, o pomoc dobrovolníků si zatím neříkají
Zuzana Pivcová 19.3. 16:21
Já někdy říkám sestře, ať není jako naše maminka, která byla příliš hrdá říct si o pomoc s něčím a raději se dřela jako mezek. V téhle situaci ale jsem také soběstačná, nevím, o jakou pomoc bych si dobrovolníkům měla říkat. Bohudíky zatím není třeba. A takových je nás jistě mnoho. To není otázka hrdosti.
Marta a koronavirus
Zuzana Pivcová 19.3. 14:23
Já taky, ještě tak být jasnozřivá, jak to bude celé dál!!
Ach ty roušky!
Ladislav Vesecký 19.3. 12:30
Kdo brojil proti Číně? Odpověď je velmi jednoduchá. Lidový soud a ke zdi!
Geriatrička Renáta Petrová: COVID-19 nezmizí, vyrovnáme se s ním jako s jinými infekcemi v minulosti
Svatava Páleníková 19.3. 09:59
Bezprostředně po přečtení rozhovoru jsem se trochu vyděsila, ale je to tak. Nejsme tady věčně, v každé době přišla nějaká pohroma a je vidět, že příroda je stále silnější než nejmodernější technologie. A to je dobře. Myslím, že jste realisticky popsala situaci.
Zmocněnkyně vlády pro lidská práva Helena Válková píše otevřený dopis seniorům
Věra Ježková 18.3. 21:42
Souhlasím s panem Charvátem.
Kdy si senioři bezpečně nakoupí? Režim se liší podle velikosti obchodu
Jarmila Vavrochová 18.3. 14:00
Z opatření vlády vyplývá, že pokud se senioři 65+ bojí nákazy, měli by jít nakupovat v době 10:00 až 12:00, kdy se v obchodech potkají pouze se seniory nad 65 let věku. Pokud se nebojí , mohou nakupovat, kdy chtějí! Viz. sdělení dr. Prymuly.
Informace, prosím, podávejte přesně a neděste lidi. Děkuji.
Vítězem ankety Senior Car 2019 se stává: Hyundai ix20
František Matoušek 18.3. 10:51
I já jsem hlasoval pro Škoda Karoq. Líbí se mi a jsem rád, že se dostala na "bednu" .
Je čas na hádanky - číselná řada
Zuzana Pivcová 18.3. 10:17
Trochu jsem se snažila, ale bohužel mi to nemyslí, škoda.
Evropským stromem roku je borovice z Vysočiny
Jana Šenbergerová 17.3. 23:53
Krásná! Vypadá jako africký tanečník.
No, co, co
Mirek Hahn 17.3. 14:22
Mně by asi stačil ten problém s prachem pod nábytkem..., než bych ho analyzoval. To by stálo za podrobnou analýzu. Je vůbec prach pod nábytkem, když tam není vidět? Myslím, že tam možná vůbec není. V souladu s přirozenou zlomyslností všech věcí, se nejspíš prach soustředí jen tam kde je vidět..... :-)
Do stovky: Malý výlet krajem Václava Levého
Dana Puchalská 17.3. 11:22
Martino, to byl moc hezký a zajímavý výlet. Kdysi jsem tam byla a aspoň jsem si oživila vzpomínky. A fotky jsou moc krásné. Děkuju.
Kde pomáhají seniorům s nákupy a psychologickou pomocí? Zde je seznam měst
Irena Mertová 17.3. 10:22
Brno: Dobrovolníci ADRA nabízejí pomoc osamělým seniorům v Brně a okolí. V případě potřeby nákupu či vyzvednutí léků kontaktujte Seniorpoint na telefonním čísle 840 111 122
Život na dva metry neznamená konec světa
Svatava Páleníková 17.3. 10:16
Pěkně napsáno. Děkuji. A přeji všem pevné nervy a hlavně zdraví!
Středomořský kaleidoskop 1
Naděžda Špásová 17.3. 09:32
Byli jsme v Chorvatsku dvakrát a to už bylo všechno opravené. Chtěla bych se tam podívat ještě jednou, ale asi to nevyjde. Nám učaroval ostrov Vir.
Co to asi je?
Naděžda Špásová 17.3. 09:26
Připomíná mi to choroše, ale asi to je blbost, tak si počkám. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.