Přehled posledních diskuzních příspěvků
Máte malého pejska a chcete vyzkoušet kvalitní krmivo? Hlaste se nám, pošleme vám měsíční dávku na vyzkoušení
Svatava Páleníková 3.3. 19:55
Moc děkuji za nabídku, poslala jsem vám e-mail.
Marta - matka a dcera
Zuzana Pivcová 3.3. 19:55
Vlaďko, já bych se do takového příběhu tak zamotala, že bych nevěděla, kudy ven. Můj obdiv!
Změnit zdravotní pojišťovnu není složité a současné přehlašovací období trvá do konce března
Jitka Caklová 3.3. 11:42
Dnes, po třiceti letech rozhazování, už je to jedno, ale podle mého názoru, zdraví je celospolečenský zájem, ke kterému konkurenční boj o klienta nepatří. Pojišťovna by stačila jedna, pro přehlednost a dostupnost, s pobočkou v každém větším městě a s minimálními náklady na administrativu.
Oči mrtvých lásek
Jitka Chodorová 3.3. 09:26
Ani nevíš, jak Ti rozumím, svým článkem jsi mě přivedl do nostalgie, upřesním, nostalgie plzeňské. Třeba to tlející listí je pro mě velmi vzpomínková záležitost, a co se týká těch lásek, já bych tam zahrnula ještě ty ztracené a promarněné.Nevíš, proč jsou teď mé oči vlhké? Díky za napsané Honzo.
Strašák koronavirus
Libuše Křapová 2.3. 15:32
Rozhodně nepanikařím, nesylím si zásoby, informace si ověřuji, o koronoviru vyhledávám vtipy a dávám je dál. Přesto mne Koronavirus poněkud vyvádí z míry. Ano, na chřipku je vyšší procento úmrtnosti. Rozdíl mezi ní a koro.. vidím v tom, že chřipku známe. Existuje na ni očkování. Jestli ho využijeme nebo ne, je je naše věc - já se také neočkuji, spíše se chráním tím tím, že v chřipkovém období moc nechodím mezi lidi.
Nejvíce varující rozdíl mezi běžnou chřipkou a koronavirem je v tom, že chřipka se drží v oblastech. Zasáhne jednotlivé kontinenty jen v určitém ročním období v zimě. Nevím o tom (možná se mýlím), že by se vyskytovala najednou po celém světě. A také nemutuje tak rychle - v Číně a Německu už potvrdili, že onemocněli lidé znovu zmutovaným kmenem. Nehledám v něm politickou zástěrku (ale je to možné) ani nevyhledávám konspirační teorie o jeho vzniku. Jen bychom ho neměli zbytečně podceňovat.A jestli mne ta nanomrňavá barevná kulička s různými výběžky připraví o zájezd do Finska, tak to teprve pozná nepřítele.... Budu na něj horší než dezinfekce. :-(
Předjaří v Královské zahradě VIII
Jana Kollinová 2.3. 11:17
Úvodní fotografie je uměleckým dílem, alespoň tak na mě působily roztančené květní plátky svým aranžmá - rozcuchané. :-)
Včera, dnes a zítra
Anna Potůčková 2.3. 09:17
Soni kéž by každý následující den byl vždy lepší než ten dnešní. Zejména s ohledem na přírodu a její zákony. Nafotila jsi moc hezké fotky a na jaro se už také moc těším!
Zdánlivě obyčejné účesy, které sluší v každém věku
Věra Ježková 2.3. 08:46
Hezké. Můj účes by se mezi tyto hodil; jsem s ním spokojena. Jako mladá jsem si vlasy hodně tupírovala a lakovala – zpětně se mi to velmi nelíbí.
Koronavirus dorazil do Česka. Kde hledat informace, kam volat v případě potíží?
Soňa Prachfeldová 2.3. 08:38
Doufám, že černé scénáře nenastanou. Nejhorší, když vypukne strach a panika. Budem si pevne drzet umyté palce !
Březen, za kamna vlezem
Anna Potůčková 2.3. 08:33
No nevím , nevím, jestli za kamna budeme lozit. Letos to bude asi spíše naopak a brzy se přestane topit. Jinak dík za fotky, závidím Ti výhled na hory a řeku
Kdo je vítězem soutěže "Náš mazlíček"?
Dana Kolářová 1.3. 18:32
Blahopřeji vítězkám a díky soutěžícím za pěkné příběhy.
Tomu tedy říkám relax v lázních
Eva Mužíková 1.3. 11:47
Jitko, tak to byl relax... já bych, kdyby to šlo, vždy brala jen jednolůžák. Jo, ten dekolt v rašelinové róbě je " proklatě hluboký ":)))))))
Březen - měsíc knihy
Irena Mertová 1.3. 09:08
Čtečky jsou určitě praktické na cestování a nošení s sebou, lidé si čtou v tramvaji, ve vlaku atd. Synek ode mne dostal už druhou, ta první se záhy rozbila. A nejvíc si nakonec stahuje eknihy přímo do mobilu. Já čtu jen doma, a to knihy papírové - pro mne takové "opravdové", vnímám je jako celek - obrázky, úpravu, vazbu, vzpomínky - odkud pocházejí, a tak.
Proč jsou senioři vnímáni jako nudní?
Eva Mužíková 1.3. 08:31
Velmi zajímavý článek, který mne donutil přemýšlet jak na tom jsem já. Došla jsem k názoru, že ač jsem dosti aktivní, přeci jen nerada v poslední době opouštím tu svoji, jak píšeš: " Komfortní zónu ". Někdy mne to stojí hodně přemáhání, jako třeba zrovna nyní. Tak šup šup Bertice, začni tím, že se ode dneška přestaneš válet nejméně do devíti v posteli....../ Sakra, to je ale blbost, začnu až od zítřka/.:)))))))
Již nikdy více...
Růžena Kuželková 1.3. 08:24
Tohle a podobné články mě mohou tak akorát "nadzvednout z gauče". Nic nebylo a není jednobarevné. Rovněž jsem v té době žila,jako mnoho jiných. Na rozdíl od této pisatelky,jsem prožila život v tzv.totalitě,celkem příjemný.Měla jsem práci,střechu nad hlavou,hlady jsem netrpěla a užívali jsme si života(apropó např.byt jsme dostali po 3týdenním slibu manželství) raději jsme se "angažovali" ve své rodině,kdo chtěl,tak žil podle svého.Takže - socík nebyl špatný,pokud se člověk staral o svoje a nynější doba?! Nechť každý posoudí sám.A ještě dodatek - chodil k nám do práce člověk,který zažil Jáchymov - co říkal?? Zavolalai jsme si taxi 2ks - v jednom jel můj klobouk a ve druhým já a hurá do K.varů.takže neříkám,že ti co měli oplétačky s VB a jim podobným,že byli "vysmátí",ale kdo se staral sám o sebe,tak se špatně neměl(to se vztahuje i na dnešní dobu(,tak a kamenujte!!Je to můj zážitek a nikomu ho nevnucuji,jenom konstatuji!!!
Vzpomínky na naše první závody
Marcela Broumová 1.3. 08:08
Na Bertíka vzpomínám s vnitřním úsměvem. Radostný přítel, nezklamal nikoho.
Dopisování převážně nevážné
Dana Puchalská 1.3. 07:20
Věrko a Jane, to se vám opravdu povedlo. :-) :-) :-)
Po ránu potkávám Lásku
Zuzana Pivcová 29.2. 19:47
Když mezi dvěma zůstane láskyplný vztah, byť po letech už v modifikované podobě, pak je pro ně příjemný každý den, každá činnost, pro jiné možná nanicovatá.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.