Přehled posledních diskuzních příspěvků

Znáte salsify?

Jitka Hašková 31.12. 10:59
Hned jsem si podle obrázku pomyslela, že je to černý kořen. Už nevím, kde ho sehnat. Ráda jsem ho žvýkala i syrový, jenom oloupaný. Má příjemnou oříškovou chuť.

Poděkování čtenářům aneb Jaký byl rok 2019 s Íčkem

Jitka Hašková 31.12. 09:50
Gratuluji všem výhercům a oceněným. Všichni si to zaslouží. Ještě asi nejsem pořádně vzhůru, protože jsem si myslela, že dávám článku 5 hvězdiček, ale pak vidím jenom 3. Omlouvám se za chybu.

Kozel Mates

Eva Mužíková 31.12. 09:15
Hezké silvestrovské zpestření pane Františku. Se vtipným humorem je život veselejší.

Popřejme si

Zuzana Pivcová 31.12. 07:56
Díky a chci popřát všem!

Pocity - sváteční

Zuzana Pivcová 30.12. 18:53
Jestli to je konec, tak děkuji, že to tak dobře dopadlo. :-D

Fotoreportáž: Prosincová, poslední

Zuzana Pivcová 30.12. 12:24
Všestranně půvabný prosinec, děkuji za možnost ho vnímat zase jinak než "pražsky".

Flirtování po padesátce. Trapas nebo zábava?

Karel Boháček 30.12. 10:32
Proč ne ? Ochuzujeme se o pocity. Přesně jak se to říká v závěru článku.

Zelené fazolky na různé způsoby

Anna Potůčková 30.12. 09:57
Fazolky miluji. Hlavně je mám ráda zadělávané v omáčce

Jak mohou města pomoci osamělým seniorům

Hana Nováková 30.12. 09:00
Zuzko, díky za krásný článek. Nevěděla jsem, kde a jak se starají různé státy o osamocené seniory. Je to dobré téma pro radní, jenže u nás ??? no nevím. Poslední věta příspěvku má svoji hloubku a nejen v tento čas... děkuji. Pohodový závěr roku a snad i příští rok nejen k nám oběma bude přízniv....

Další dvě glosy

Zuzana Pivcová 30.12. 08:14
Napsal jste to opět velmi moudře. Civilizace se z historie moc nepoučila a kráčí vstříc .... raději to nebudu vyslovovat. Snad se to ještě změní. A tak také zůstanu u toho vědění, že nic nevím.

Vánoce odcházejí

Anna Potůčková 30.12. 07:20
Tak tato básnička se hodně povedla! Děkuji za ni a do Nového roku jen to nejlepší a hodně zdraví přeji!

Jana Hanzlíková: Na stárnutí se musí stát připravovat rychleji

Danka Rotyková 29.12. 21:47
Obávám se, že jen dobrovolnictví problém se stárnutím populace nevyřeší, i když je velmi důležité. Takoví lidé si zaslouží obdiv a také dobré ohodnocení. Ale kde na to vzít?

Můj letošní nejsilnější zážitek s portálem I60

Zuzana Pivcová 29.12. 20:08
Soňo, Ty patříš k těm, kteří velká setkání svou srdečností vždy obohacují. Takže díky za to i za článek.

Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Vzpomínka

Zuzana Pivcová 29.12. 20:02
Mám radost, když někdo takhle pěkně portál hodnotí. A Naďa určitě není z těch, kteří by vždy chválili, až lichotili. :-D

Ježíšek i Santa se vydařil

Anna Potůčková 29.12. 11:13
Dano krásně napínavě napsáno. Je to radost vidět děti, jak to svátky prožívají, jak se radují, jak se diví, přemýšlí jak to vše tak Ježíšek nebo Santa dokáže přijít v nestřeženém okamžiku! Tam kde člověk Vánoce prožívá ve společnosti dětí jsou vždy jiné, krásnější a tak trochu tajemné......

Počet lidí s Alzheimerovou chorobou prudce roste

Jana Hošková 29.12. 10:24
Tak to se máme na co těšit...nejlepší by bylo, kdyby nám šel implantovat nějaký náhradní dostatečně velký harddisk, který by tu zničenou paměť nahradil...:-))

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.