Přehled posledních diskuzních příspěvků

Krásné vánoční svátky

Dana Puchalská 24.12. 15:18
I já přeju celé redakci krásné a pohodové Vánoce.

Sním pocit známý

Alena Vávrová 24.12. 08:53
Děkuji, Zuzko, za všechny krásné chvilky s Tvojí poezií ♥♥♥.

Štědrý den

Zuzana Pivcová 24.12. 08:01
Za sebe moc děkuji, přeji vše nej.

I v domovech pro seniory mohou být vánoční svátky šťastné a veselé

Jana Šenbergerová 24.12. 07:53
A proč by ne. I tady je to všechno o lidech. Nejen o personálu, ale i o klientech. Dobré partě se daří všude.

Vánoce. Tradiční nebo odbyté?

Mirek Hahn 23.12. 22:33
Slavit neslavit... Ta úvaha je sice korektní a poměrně i aktuální ale taková polarizující, jako vše teď. Mám se přidávat do jednoho tábora slavících nebo do druhého tábora neslavících? Nebo se také mohu zabarikádovat ve třetím táboře naprostých nihilistů, kteří protestně vyjadřují nezájem o oba předešlé tábory :-) Prostě nějak slavím ale tak nějak, jak je mi libo.... Hlavně už nikomu nevysvětluji proč a jak to slavím nebo neslavím. Hezké Svátky přeju :-)

Prohlídka Pražského hradu

Dana Puchalská 23.12. 13:13
Přijdu. Snad mi do toho nic nevleze, to bych nebyla ráda.

Když sůl není nad zlato

Anna Potůčková 23.12. 09:14
Přesně toto stále říkám manželovi, že sůl není zdravá. On všechno co uvařím si ještě přisoluje a přitom měl slabou mrtvičku a také hlubokou žilní trombózu. Nedá si říci, jemu to prostě nechutná. Veškerá jídla solím dle své chuti. Nikdo nepřisoluje, pouze manžel. Štve mně to, ale i kdybych mu dala na zadek, tak to nepomůže (usmívám se, jak bych to asi provedla).

Vánoční svátky v roce 2019

Anna Potůčková 23.12. 09:06
Krásná slova, vidím to úplně stejně a přeji pohodové, klidné a štastné Vánoce!

O vánocích

Dana Puchalská 23.12. 09:00
Moc hezké. :-) :-) :-)

Přestárlý senior. Slovní spojení, které děsí

Věra Ježková 22.12. 14:12
Samozřejmě souhlasím. Jestlipak existuje taky např. nezralý senior? / Slovních spojení, která mě neděsí, ale zlobí, mám víc. Např. dárek zdarma.

Den prosincový

Anna Potůčková 22.12. 11:19
Také i já ve své rodině mám v prosinci příjemné dny, ale také dny smutku. Zvláštní je, že to vychází na stejný den a tím je u nás 17. prosinec. V tento den v r. 1985 se nám narodila prvorozená dcera Anička a o pár let později v r. 2013 odešel navždy ve svých 56 letech bratr mého manžela.

Máte rádi papriky?

Zuzana Pivcová 22.12. 09:38
Nikdy jsem neměla ráda syrové papriky. Ale třeba plněné, to už je jiné. Díky za nápady

Je tady zlatá neděle

Dana Puchalská 22.12. 08:43
Velmi zajímavý článek. Já osobně adventní věnec nemám, ale každou neděli zapaluji jednu svíčku ve vánočním svícínku. Přeji všem, jen to dobré, pohodu a klid v předvánoční době.

Básně 6

Věra Ježková 22.12. 07:22
Jendo, až dech se tají při čtení tvé poezie. Přeji ti ještě dlouhou cestu za nadějí.

Velká rodina. Ve stáří přináší radost i stres

Jana Šenbergerová 21.12. 19:57
Většinu života jsem trávila mezi spoustou lidí a dětí. Dnes jsem ráda, že se u nás velké rodinné sešlosti nekonají, protože by se do našeho bytu nevešly. Stejně jsou na tom naše čtyři dcery. Každý máme dvě. :-)

Proč jsou Vánoce v zimě?

Anna Potůčková 21.12. 19:37
Dle mého ne trošku složité, ale docela hodně! Ač sama věřící, nikdy mně nenapadlo abych tuto událost narození Ježíše studovala. Ale článek mně hodně zaujal a díky za něj!!!!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.