Přehled posledních diskuzních příspěvků
Herci Slováckého divadla vyměnili jeviště za telefon a nákupní tašku
Daniela Řeřichová 14.1. 07:03
Slovácké divadlo je mi moc sympatické, několik inscenací jsem viděla a byla jsem nadšena. Už nyní se těším na Jesus Christ Superstar a Lichožrouty.
Lidské oko nikdy nespí, odpočinek ale potřebuje. Dopřejte mu ho
Martin Vrba 13.1. 14:40
No – člověk se stále učí – tak „lidské oko taky nikdy nespí“, to jsou mi věci, já si do teď myslel, že jen čert nikdy nespí a kam nemůže, že nastrčí bábu. A která tchyně někam do prádelníku ten skvělý redakční článek o tchyních? Já tam psal příspěvek, tak ho dám tady k nespícímu oku.
Před chvílí, kdy na stránky „íčka“ dorazily první oslavné tóny tchyní na sebe, tak vystartovala redakční posádka v T603, aby si za pomoci policie vyhledala a vyslechla také názory druhé stany. S politováním oznamujeme, že plánovanou reportáž o takto krásných vztazích v příbuzenstvu nemůžeme s etických důvodů publikovat. Když jsme přečetli jedné snaše, jak popsala tu symbiózu její tchyně na „íčku“, tak jsme museli přivolat rychlou záchranou službu, jak ji to dojalo k slzám. Materiál ale nezanikne, bude využit v reportáži o nevšedních domácích mazlíčcích hned v prvním díle: „Jak si hřát hada na prsou v panelákových podmínkách“.:)
Státy kolem nás očkují o sto šest, naše vláda projednává strategii. A kolik lidí zatím umře?
Marie Měchurová 13.1. 13:21
Pane Vácha, máte kus pravdy, ale tady s tím nepochodíte. Stát prostě není firma. Nevíme ale, jak by to zvládla vláda jiná. Když pan Babiš prohlásil, že on to očkování bude všechno řídit sám, tak jsem z toho moc nadšená nebyla.
Rozhledna s poetickým názvem Maruška
Daniela Řeřichová 13.1. 11:39
Krásný výlet a krásné fotografie, jste zdatní turisté, klobouk dolů.
Fronty vymizely z našich životů, po letech nám je připomněl koronavirus
Daniela Řeřichová 13.1. 08:30
Stávali jsme fronty na věci denní potřeby i na knížky. Historky byly veselé, tragikomické i vážné. Po úmrtí dědečka jsem doprovázela babičku, černě oděnou, do řeznictví. Když na nás přišla řada, babička nesměle poprosila o deset řízků na smuteční oběd. Prodavačka se škodolibě rozesmála, kde to jako žijeme. Naštěstí jedna z žen ve frontě řekla, že ona se svých dvou řízků vzdá a udělaly to i další, takže nakonec si babička mohla koupit co potřebovala. Na jednu stranu byla hezká ta solidarita, na druhou stranu byly tyto situace často nedůstojné.
Tonga – polynéské království v Tichomoří
Vladislava Dejmková 12.1. 15:08
Krásně jsem si početla a odpoutala se od všední reality.
Dialogy
Anna Potůčková 12.1. 11:50
S humorem jde všechno lépe a s humorem se také vše lehčeji zvládne. Humoru není nikdy dost......
Když matka řeší rozvod své dcery aneb není výměna jako výměna
Daniela Řeřichová 12.1. 09:03
Vtipná pointa, pěkné.
Jana (69): Po smrti manžela jsem začala být zlá na lidi kolem sebe, na rodinu. Cítila jsem křivdu
Danka Rotyková 12.1. 08:25
Článek by si měli přečíst všichni, nejen vdovci a vdovy. Aby pochopili, jak těžké může být najít cestu zpět do života. Každý jsme jiný, a proto se stává i to, že se člověk ztratí. Je mi Jany líto.
BISOP: Naočkujeme-li milion nejstarších občanů, snížíme počet úmrtí na covid-19 o 70 procent
Rostislav Mraček 11.1. 19:19
Tak to jsem ještě neslyšel: Laboratoř veřejných politik. Čím vším se dá báječně živit!
Doteky jsou pro někoho léčivé, pro jiného otravné
Jana Šenbergerová 11.1. 15:43
Pěkný článek. Jen proto, že jsem bývala netýkavka a u nás doma nebylo zvykem projevovat si sympatie dotýkáním, chápu dnes lidi, kteří to tak mají. Moje tchýně, které jsem nepadla do oka, měla ve zvyku na veřejnosti mě objímat a líbat, když u toho bylo obecenstvo. V soukromí byla jedůvka. Přesto právě ona byla člověkem, který mi usnadnil pochopení, že jsem člověk "dotykový". Neznám materiál vhodnější k dotýkání, než je lidská kůže. Děti, kterých se nikdo láskyplně nedotýká, mívají v dospělosti řadu psychických problémů.
Fotoreportáž: Už bylo načase
Daniela Řeřichová 11.1. 11:04
Pěkná fotovycházka, zavanul na mne čerstvý vzduch, díky.
Příběh na 50 slov: Vůně života I
Marie Ženatová 11.1. 10:09
Moc děkuji za těch nádherných a skutečně výstižných padesát slov *
Dopis panu Wolkerovi
Daniela Řeřichová 10.1. 13:37
Paní Julie, moc hezká reflexe na Jiřího Wolkera, 3. ledna bylo datum jeho úmrtí. Recitovala jsem kdysi jeho verše a jezdívala jako začínající autorka na literární přehlídku Wolkerův Prostějov. Dopisy píšu a dostávám dodneška. Vážím si zejména těch od pamětníků, kde se moudrý obsah snoubí s krásným rukopisem. Doba se zrychlila, a tím i komunikace. Někdy ke prospěchu, někdy ke škodě.
Hradecké parky - Jiráskovy sady
Věra Ježková 10.1. 11:34
Všechny vaše hradecké reportáže jsou velmi hezké a zajímavé.
Chůze jako vášeň. Paní Eva Trojánková našlapala loni téměř dva tisíce kilometrů
Daniela Řeřichová 10.1. 11:14
Děkuji za zajímavý rozhovor a setkání s inspirativní osobností. Smekám pomyslný klobouk před zdatností paní Evy. Chůze je úžasná, bohužel s některými zdravotními potížemi už je každý rok znát. Přeji mnoho dalších hezkých zážitků!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.