Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jan Werich měl ve vinárně U Žižků své místečko. Tam baštil ryby, které v Mýtě ulovil
Zuzana Pivcová 4.3. 20:18
Obávám se, že kroniku zcizil spíš nějaký sběratel. Pro něj má cenu nesmírnou. Vyprávění mě moc zaujalo a děkuji.
Vyšší odborné školy – ano či ne?
Blanka Macháčková 4.3. 13:46
Ivano, máš rozhodně pravdu. To se týká všech profesí. Měla jsem spíš na mysli, že současní náctiletí nejsou zralí a až na VOŠ jsou si teprve schopni uvědomit, co tato profese bude obnášet. A ty potřebné vlastnosti jsi vyjmenovala naprosto přesně.
Každý den sprchu? Škodíte si
Dana Puchalská 4.3. 13:38
To máme snad zavánět neboli zatouchat? :-)) Necky jsme použili na stavbu. Tak co teď s tím? Uf to jsou mi věci.
Patička, aneb má kouzelnice pedikérka
Naděžda Špásová 4.3. 13:17
Chodím na pedikúru už skoro 40 let a nedám na ní dopostit. Díky šikovným rukám mám pokoj od kuřecích ok a různých otlaků. Baťovky jsem kdysi nosila, ale vzhledem k tomu, že se mi během let změnil tvar nohou a bohužel se také zvedla cena, tak si boty kupují jinde.
Jaro bude plné barev a vzorů
Dana Tomanová 4.3. 13:10
A materiály nejsou kvalitní - viz zimní kabáty, už jsme reklamovaly. Pěkná jsou některá letní trika.
Sraz i60 v Ostravě!
Hana Práglová 4.3. 10:36
Danuš ,díky za informace.Je dobré vėdėt,že je zmėna místa setkání.Snad to budou čist i ti,co eventuálnė chtėjí překvapit a přijít bez nahlásení...
Nechce sex a vymlouvá se. Platí to i pro starší partnery?
Dagmar Bartušková 3.3. 19:48
Vážená redakce, to jste mne tedy rozesmáli. To fakt nemá chybu! Záda mě občas chytnou, ale řídím se podle toho - co můžu udělat dnes, neodkládám na zítřek.;-) Jo, a jsem sova a skřivan, spím tak 4 - 5 hodin a apetit, tak ten mi rozhodně nechybí. A jak to máte u Vás doma?:-):-):-)
Za tajemstvím Branických skal
Naděžda Špásová 3.3. 18:06
Určitě by to byl moc pěkný výlet. Je to pro nás trochu dál. Kdysi jsem Braník párkrát navštívila, ale na skály tenkrát nebyl čas. Pro Pražáky to je určitě zajímavé. :-)
Starosta Bohumína Petr Vícha: Ve městě je pořád co zlepšovat
Blanka Macháčková 3.3. 14:01
Mám také připravený rozhovor se starostkou, ale malé obce. Myslím, že by to mohlo být zajímavé porovnání. Bohumín toho dělá opravdu hodně. Blahopřeji.
Ticho. Proč chybí v našich životech?
František Pašingr 3.3. 09:49
Absolutní ticho začne být hodně rychle nesnesitelné (myšleno ve zvukové komoře). Ovšem relativní ticho, např. když se zavřu ve svém pokoji a žádný soused zrovna nevrtá je ideální pro meditaci. Soustředěním se snadno odbourám běžné šumy.
RETRO PANENKY
Věra Ježková 2.3. 16:13
Dano, díky za tip. Na Toulavku se díváme pravidelně, těším se.
Kudrny a vlny. Radost i starost
Dana Tomanová 2.3. 12:02
To jsou hezké účesy, vypadají přirozeně a žensky...také vlasy teď nechávám trochu narůst, jsem v délce obr. č.1, i podobné úpravě.
Je to vůbec ještě čeština?
Libor Farský 2.3. 09:55
Výborně, Leni, to víš, že to patří do "Hrátek s češtinou", snad to redakce přidá do "tágu" (to je řečeno česky?).
Duševní poruchy v seniorském věku
Dana Tomanová 2.3. 07:33
Je to smutné, ale je to tak, těmito projevy trpí docela dost starších lidí.
Česko je jediným místem ve střední Evropě, kde lze operativně odstranit erektilní dysfunkci
Dana Tomanová 2.3. 07:30
Noooo, to je pěkné...hlavně pro seniory, šmarjá.....ještě že to nemá dálkové ovládání :-)
Pražská seniorská akademie se rozšíří i na střední školy
Jana Šenbergerová 1.3. 16:48
Dobrý nápad. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.