Přehled posledních diskuzních příspěvků

Hrátky s češtinou - raška

Eliška Murasová 6.1. 11:31
Helenko, takovou fůru Rašku, či Rašků, nebo rašek jsem ještě neviděla.

Věřte - nevěřte, ale hlavně buďte opatrní!

Danuše Onderková 6.1. 10:20
Zuzko, dá se říct jedno, i zázraky se dějí... Třeba nad tebou opravdu držel někdo ochrannou ruku. Moc pěkné.

Poznáte toto město?

Zuzana Pivcová 6.1. 08:20
Byla jsem tam sice jen jednou před mnoha lety, ale s nápovědou a hlavně díky té fotce to byla celkem "švanda" uhodnout.

ANKETA: Koho byste nejraději viděli na Hradě?

Marie Franková 5.1. 14:39
Milá redakce! Hrubka zrovna v prvním řádku - apolitický se píše s měkkým i po "l". Prosím opravte a pak můžete moji poznámku smazat. M.

Ještě hrátky s češtinou

Věra Ježková 5.1. 13:00
Paní Zdenko, paráda. Dovolím si přispět jednou větou z ruštiny – traduje se z dob cara. Zní: Kazniť nělzja, pomilovať. / Kazniť, nělzja pomilovať. Tedy: Popravit nelze, dát milost. / Popravit, nelze dát milost. Tam záleželo také na tom, kde car udělal v řeči pomlku.

Věční nespokojenci. Co s nimi?

Dagmar Bartušková 5.1. 12:02
Domluvou jistě nepůjde,, aby dotyčný zmlknul. Je to v něm, a jede si podle svého. Brrr! Prchám od lidí, kteří jsou na samých negacích, vysávají ze mě energii. Pryč, pryč, pryč!

Cesta do práce

Libor Farský 5.1. 10:16
Dobrý fór, ale již před lety jsem to někde četl. Přispíváte ještě do jiných portálů anebo je to zvláštní shoda náhod? Každopádně hvězdičkuji *****

Orchideje

Dana Kolářová 5.1. 09:54
Podívala jsem se a povedlo se Ti to moc. Krásné květy na kouzelných fotkách.

Na krátké vlně aneb Když vlasy potřebují restart

Věra Ježková 4.1. 16:25
Já se neinspiruji. Jsem radši sama sebou. Třeba by mi nějaká inspirace prospěla, ale už bych to nebyla já. Účesy se mi líbí všechny kromě č. 1.

Kousek krásné historie

Zuzana Pivcová 4.1. 11:18
Na výstavě jsme byly a souhlasím, že je moc zajímavá. Každoročně stanovené téma je dokonale připraveno. Díky za procházku.

Hrátky s češtinou - neduh

Věra Ježková 4.1. 10:12
Helenko, jsi úžasná. Nenapadlo tě někdy vydat vlastní slovník synonym?

Správné chválení. Proč je důležité?

Marie Doušová 4.1. 09:55
Máte pravdu, pochvala potěší , ale musí být opravdu upřímná. Když víte , že vás někdo chválí jen aby se vám zavděčil , tak vás to většinou naštve. Pak pochvalu berete jako nic neříkající blábol. Přesto chválím , když je za co!

Informace k příjezdu na setkání v "redakci I60"

Zuzana Pivcová 4.1. 09:38
Ať žije sraz! Děkujeme vám dvěma, Hanko a Oli, že nenecháte nikoho bloudit po Praze. Dnes je to při všech těch uzávěrách v metru i jinde složité i pro místní. A ještě prosím, podívejte se na chat Redakce (kvůli počtu návštěvníků).

Ájurvéda a česká zima

Jana Šenbergerová 3.1. 14:25
Nemusí to každému vyhovovat, ale každému to může nějak prospět. Po ránu ani v nejmenším netoužím po vydatné snídani, ale petrželová nebo cibulová nať a pažitka se u nás uplatní stejně v zimě jako v létě. Studené nápoje nemám ráda ani v létě, natož v zimě. Jinak ale mohu napsat, že s principy ajurvédy v podstatě nemám problém. Horší je to s jejich dodržováním. :-)

Pravda vítězí

Zuzana Pivcová 3.1. 09:15
To je, Květo, svatá pravda!! Díky.

Fotoreportáž: Pražský novoroční ohňostroj ve znamení století republiky

Jitka Hašková 3.1. 08:58
Zuzko díky. I když jsem si dopředu říkala, že se nepůjdu cpát mezi davy. tak jsem měla v úmyslu jít, ale skolilo mě nachlazení, tak jsem se dívala v TV a na webu. Bylo to krásné a tvoje fotky mi přiblížily úžasné momenty.

Každý vítá Silvestr, říká se budiž pestr, ale co já?.....

Naděžda Špásová 2.1. 14:27
Romane, ten pes je krásnej a ta cedulka mi mluví z duše. U nás to bylo od samýho večera, nějaký magor si usmyslel, že bude házet granáty, či co. Bouchalo to tu jak o život. Pobíhali jsme s pejskem po bytě a hledali, kde to je nejméně slyšet. Ještě, že má jen 5 kg a ten druhej je čivaví flegmouš. A o půlnoci se pro změnu zbláznilo celý Ústí. Doufám, že se s vámi letos uvidíme. Tak si nechte chutnat na másle a pozdrav Hele.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.