Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kam na výlet příště? Třeba na Konopiště!

Věra Ježková 27.8. 15:57
Na Konopišti jsem byla několikrát. Moc hezké fotky.

Pomoc dospělým dětem nemá být považována za samozřejmost

Marie Doušová 27.8. 10:00
Moc zajímavý článek. Sama pomáhám svým dětem, když můžu , tak pomůžu. Vím , že by se to nemělo stát pravidlem. Je to velice ošemetné téma a vyjadřovat se k němu, je také pro nás matky,babičky, někdy dost těžké.

Hledání

Dana Puchalská 27.8. 07:16
Zuzano, to je krása... Děkuju.

Zubařů je na venkově nedostatek. Lidovci mají plán, jak to změnit

Věra Ježková 27.8. 06:44
Všichni se jich nebojí. Například já. Mám skvělého zubaře, už přes 35 let. Protože je o rok starší než já, velmi si přeji, aby pracoval ještě dlouho. Situace na venkově je velmi nepříjemná.

Šmejdi mají nový trik, jak zneužít důvěru seniorů

Martina Růžičková 26.8. 18:36
Vynalézavost šmejdů nezná mezí. Je moc dobře, když jsou lidé o jejich nových praktikách informovaní.

Výlet na Třebenicko

Libor Farský 26.8. 11:33
Prima, velmi vám to přeji

Obliba třtinového rumu v Česku raketově roste

Ondra Vysma 26.8. 10:00
Problém je, že lidé jsou navyklí na levný nekvalitní alkohol a mají pak s určitý druhem alkoholu. Je rozdíl koupit si třeba rum Don Papa z Alkohouse.cz nebo nejlevnější možný rum někde ze supermarketu.

Voda je daleko dražší než...

Libor Farský 26.8. 09:45
Moc se mi líbí ten nápad s dobrými skutky ♥

Elektřina a plyn příští rok podraží

Patrik Poula 26.8. 06:13
Zdražuje se každý rok, takže to pro mě není žádná novinka. My používáme elektřinu jen na svícení a vaření, takže za ni neplatíme tolik. Topíme v krbových kamnech topnými peletami a je to super. Objednávám si celé palety z https://www.premium-pelety.cz/ a pelety vydrží docela dlouho hořet, takže ani nemusím tak často přikládat a máme relativně levné topení.

Nespokojenost ve vztahu prožívají lidé v každém věku. Čím jsou lidé starší, tím menší mají snahu partnerské vyhoření řešit

Antonín Nebuželský 25.8. 13:53
Jen k tomu mobilu. Je to studnice " možností, cokoli tam člověk najde. Taky mi manželka vytýká, že třeba nekoukám na televizi, do koupených časopisů a podobně. Však si můžeme všimnout venku-je to fenomén doby, každý si toho čumí. Akorát ty děti ještě neumí :-) Uvidíme kam to povede, i když, co noviny, to premiový(placený) obsah to možná vyřeší.

Voda má, voda má, voda má...

Hana Nováková 25.8. 09:36
Pane Farský, krásné počtení, nádherná úvodní skladby, Skácela miluji i Pavlicu, vybral jste dobře. Trefné fotky, užila jsem si čtení. Celý článek je jak malá diplomka. Děkuji a budu se těšit na další..

Liberec 2: Botanická zahrada

Irena Mertová 24.8. 12:58
Liberecká botanická zahrada je nádherná ...

Mňau, přišla jsem se pomazlit. Felinoterapie aneb když kočka léčí

Olga Štolbová 24.8. 12:13
Nevíte někdo, kde bych sehnala nějaké ragdollské koťátko? Nebo i dospělého kocoura, nutně se potřebuju pomazlit. Chtěla bych ho opravdu koupit. Děkuji předem za radu. ♥

Mé dvě řeky - Popelka a Vltava

Libor Farský 24.8. 09:58
Já, bohužel, nemám vzpomínky na dětství, které by mi něco podobného připomínaly. Jezdil jsem každé prázdniny k babičce a dědečkovi do Vysokého nad Jizerou. Jenže Jizera byla od městečka asi 15 km a nikdy jsem ji neviděl. Ani žádnou Popelku v místě ...

Podzimní zahrada: Uklizeno jako ze žurnálu

Patrik Poula 24.8. 06:23
Na jaře a na podzim je na zahradě vždy nejvíc práce. Zahrada je můj koníček, takže si při práci pěkně odpočinu. S manželkou děláme v klidu, a co nestihneme dnes, doděláme zítra :-) . Nikam nespěcháme :-) Letos na jaře jsem si koupil nové nářadí pro zahradu z https://www.naradinazahradu.cz/ a práce mě hned víc baví, když mám pořádné náčiní.

Grilujeme. Proč by se v domově seniorů nemohly opékat buřty?

Hana Šimková 23.8. 14:31
Ještě jste ale neřekli kolik takový přepychový domov stojí. Asi bych se sv oji penzí na něj nedosáhla.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.