Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotoreportáž: Nuda nemá šanci

Dana Puchalská 13.7. 10:00
Naďo, to je krása. Jak já Ti tu Miladu tiše závidím. :-) :-)

Bílá barva v létě sluší i starším dámám

Naděžda Špásová 13.7. 09:51
Bílou v podstatě nenosím, možná i proto, že bych si připadala jako doktor. A taky pro to špinění. Modely jsou hezké, když bych si vzala něco bílého, tak jen triko, nebo halenku, nejlépe s potiskem.

Poznáš nádraží?

Dana Puchalská 13.7. 09:41
Vím, ale neprozradím...

Voda. Nové téma pro literární soutěž i fotosoutěž

Alena Tollarová 12.7. 21:30
Těším se na spoustu soutěžních příspěvků. :)

Hvězdy nás vedly životem

Dana Puchalská 12.7. 14:13
Jitko, děkuju za krásný článek, který skutečně d l o u h ý opravdu nebyl.Tak moc hezký vzpomínkový příběh ze života si vždy ráda přečtu. A je dobře, že i v dnešní uspěchané a hektické době jsou manželství, která fungují tolik let.

Setkání s Libuškou a Jindřichem aneb "Úsměvy od ucha k uchu"

Jitka Hašková 12.7. 08:28
Moc prima díky. Teď jsem si všimla, že jsem ti omylem nedala 5*, tak je přidávám sem. Nevím, kdy se k tobě vydáme s Věrou, pořád se bojí do dopravních prostředků.

Doba pro návštěvu památek je teď. Jsou nádherné a je jich nepočítaně

Jitka Hašková 12.7. 08:09
Knihovna Klementina je úžasná. Byla jsem tam před několika lety se studenty Erasmu, ale prohlídky byly jen v angličtině, což mě a studentům vyhovovalo. Zřejmě je možné tam jít na prohlídku v češtině, což by mnoho Čechů uvítalo a stálo by za to to prozkoumat a eventuálně se tam vydat se skupinou z íčka.

Usmíření s rodiči. To je akt, na který nikdy není pozdě

František Matoušek 11.7. 16:18
Hezký článek. V dnešním světě existuje asi moho rodin, které řeší tyto problémy pozdě. Díky.

Stárnutí...

Jana Šenbergerová 11.7. 16:16
Jarmilo, teprve dnes jsem se dověděla, že Věrka odešla. Je mi to upřímně líto. Vím, že jste si byly blízké, přijměte můj opožděný projev soustrasti. Znaly jsme se z Babylonu, setkaly jsme se v Praze. Její Mates byl neskutečný pejsek. Budu na ni ráda vzpomínat, i mně bude chybět její zajímavý pohled na svět.

Po stopách Starého zákona

Daniela Řeřichová 11.7. 14:13
Velice sugestivní. Děkuji za přiblížení atmosféry mýtického místa, kam se již nepodívám.

Obecní dům v Praze

Dana Puchalská 11.7. 09:17
Vlasto, je to nádherná stavba. Já tam byla na koncertě před 20 lety. Byl věnován Jarmile Novotné. Ano, je to už hodně dlouho. A manžel mé sousedky tam pracoval na obnově.

Každý život je mimořádný

Daniela Řeřichová 11.7. 09:17
Moc hezké a pravdivé. Také se ráda vracím ke kořenům.

Veder se bát nemusíme, příští měsíc bude spíše chladnější

Alena Tollarová 11.7. 09:13
To je dobře, vedra ať si zůstanou v Africe, já je nemusím :)

Tip na výlet - hrdé město Tábor

Věra Ježková 10.7. 09:47
Tábor mám ráda, jen nemám ráda slovo hrdý. V Táboře jsem byla několikrát, mj. jako studentka na táboře s výukou ruštiny za přítomnosti rodilých mluvčích.

Zlepšit svůj vlastní pocit štěstí lze rychle a moc to nestojí

Mirek Hahn 10.7. 08:17
Jednoduché, pochopitelné a uskutečnitelné..... Stačí opustit, u nás tolik oblíbené, škarohlídství :-)

Turan roční podporuje růst a vitalitu vlasů. Má protizánětlivé účinky, pomáhá při bolestech hlavy i kloubů

Zuzana Pivcová 9.7. 12:06
Vůbec neznám. Jsem zvědavá, jestli budou v Týně slimáci. Poslední roky v tom suchu jich bylo méně.

Fotoreportáž: Odpolední procházka

Zuzana Pivcová 9.7. 08:35
Mám ráda tyhle Tvé spontánní procházky, díky.

Mladí muži čím dál častěji pečují o děti. Staří se tomu diví

Jana Hošková 9.7. 08:06
Ano, svět se mění. A je chvályhodné, že muži se více zapojují a starají se o děti. Ale asi mne za můj názor ukamenujete, protože já říkám: všeho s mírou ! Každý jsme jinak nastavený, bude snad za chvíli muž i kojit ? Dítě do tří let patří nejen dle mého názoru, ale i dle názoru dětských psychologů MATCE ! Matka je pro dítě to nejdůležitější, jejich vztah v tuto dobu je důležitý pro celý život dítěte. Na muže na mateřské dovolené mám asi divný názor...pokud to jinak nejde, prosím...ale malé miminko patří především ženě.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.