Přehled posledních diskuzních příspěvků

Můj náhled na období "Pozastavení se"

Jitka Hašková 20.4. 09:04
Danuše, to jsi vystihla krásně a stručně. Děkuji.

Zkus skočit

Dana Puchalská 19.4. 12:27
Krásná poezie.

Bláznivé internetové výzvy jsou zábavné i nebezpečné. A některé dokonce pomáhají v době koronaviru

Jana Šenbergerová 19.4. 12:09
Vidím značný rozdíl v tom, jestli se uchodíte k smrti pro dobrou věc, nebo si "pro legraci" poškodíte zdraví. Tomu prvnímu fandím, k tomu druhému mě napadlo, co by asi řekl můj dědeček: "Svět se v prdel obrací."

Ranní překvapení aneb Jak si lidé pomáhají přes celou republiku

Zuzana Pivcová 19.4. 11:31
Díky, Hani. Zajímavé, jak člověka překvapí až zaskočí něco, co je pro jiného stále ještě samozřejmostí. Někdo to bere jako "dobrý skutek", který mu třeba předepisuje církev, jiný má obecně empatii k lidem, ale na tom vlastně zase tak moc nezáleží. Dobrý pocit zůstává na obou stranách. A hlavně, dobro vyslané se odněkud vrátí, i když často ne jako oplátka od obdarovaného, nýbrž nečekaně úplně odjinud. A tak to má být. Čekali vy jste snad nějakou odměnu za své pletené ponožky??

22. duben - Den Země

Vladislava Dejmková 19.4. 09:31
Nelze než souhlasit. Vidím to podobně a také se zamýšlím, čím já bych mohla prospět.

Recept pro hebkou pokožku: jak si doma vyrobit tělový krém

Jarmila Komberec Jakubcová 19.4. 09:22
Výrobu krému raději přenechám odborníkům. Nejraději si je vozím z Izraele kde je nakupuji přímo u výrobce. Letos si je bohužel nepřivezu.

Neděle 19. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Martina Růžičková 19.4. 06:53
Opět musím poděkovat za šikovný přehled nejnovějších novinek. Hezkou neděli :-)

Marta - jarní výlet

Zuzana Pivcová 18.4. 13:16
S chatou to je rozumná zatěžkávací zkouška. Schvaluji. :-D

Střípky dne z "lavickyzosmicky"

Jitka Hašková 18.4. 09:10
Děkuji za připomínku. Odtamtud často jezdím do Mělníka. Už se mi po tom stýská.

Senioři hrají videohry stejně často jako děti, uvádí americká studie

Irena Mertová 18.4. 08:50
Na počítačové hry mne navedly kdysi děti, instalovaly mi různé adventury, a ty mne baví i dnes. No a sudoku, tetris, candy crush, mahjong, bubble witch saga a další... Mimo adventur většinou hraji přes FB, něco s přáteli. Jestli tu někdo též hraje přes FB, mohli bychom spolu hrát... :-)

Psychika občas bývá na bodu mrazu, ale vydržíme, říká šéfka bohumínského klubu seniorů Hana Práglová

Soňa Prachfeldová 18.4. 07:33
Hanko jsi skvělé děvče, máte dobrou partu a klub výborně funguje díky městu.. Nezapominej také na sebe , na svůj odpočinek. Práce s lidmi je hezká i náročná. Přeji vám všem pevné zdraví a pohodu a hlavně ať už je bezpečno.

Dvě krátké causerie

Věra Ježková 17.4. 11:06
Jendo, víš, že tvé glosy se mi moc líbí. Jsou moudré a mají švih. K. Čapek byl úžasný spisovatel a skvělý pozorovatel – bez této schopnosti by mu dovednost psát byla méně platná. Srovnávat se s ním ale nemůže vést k ničemu dobrému. Tvé čtenáře jistě mnohem víc potěší tvé zhmotněné myšlenky než umyté auto. :-)

Fotoreportáž: Rozkvetlý duben

Věra Ježková 17.4. 08:25
Naďo, díky za procházku. Já ven nemůžu.

Konce nemá

Věra Ježková 17.4. 07:24
Zuzko, děkuji za krásnou ranní chvilku poezie.

Pátek 17. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Věra Ježková 17.4. 07:15
Honzo, děkuji za další informace. Musí to být dost pracné. Chodím i na jiné weby, ale tam většinou přečtu jen nadpisy. Celkově si myslím, že vláda a spol. dělá, co může. Samozřejmě se dopouští chyb, ale to je v takové situaci snad přirozené. I to, že ne vždy se všichni shodnou.

Profesor Omar Šerý: Věřím, že srpen je pro Českou republiku měsícem, kdy si budeme moci vydechnout

Danka Rotyková 16.4. 15:30
Děkuji, je to zajímavý článek odborníka. Navíc srozumitelný nám laikům.

Malé, velké zamyšlení

Zuzana Pivcová 16.4. 12:12
Děkuji, Soňo, vzdělanost nerovná se vždy inteligence, a inteligence nerovná se vždy charakter. A navíc, jak můžeme rozumět jiným lidem, když mnohdy nerozumíme ani sami sobě? Já se snažím vnímat u lidí to dobré v nich a také jim dobro přeji. To je však asi jediné, co mohu za sebe udělat. Ale snad jim to nějak dorazí, právě tak jako mně od druhých.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.