Přehled posledních diskuzních příspěvků

Co to asi je?

Vladislava Dejmková 16.2. 08:57
Nechci to zkazit ostatním, ale myslím si, že jsem obojí identifikovala. Obojí používám.

Toulání Prahou

Alena Tollarová 16.2. 08:38
Prima tip na výlet.

Jak jedí čeští senioři? Odbývají se i hodují

Margita Melegova 15.2. 18:35
Tak bidne jak se pise v uvodu jsem nikdy nejedla, jen zdravotni problemy mne nuti zmenit celozivotni styl vareni, z naseho jidelnicku mizi blbouny, buchty a podobne dobroty, ale nahradila jsem je jinym jidlem pro mne do te doby neznamym, velkym pomocnikem jsou Kaloricke tabulky a zivot jde dal.

Do modra

Zuzana Pivcová 15.2. 08:07
Je krásné mít kolem sebe modrou a je krásné číst Tvé verše o ní. Modrou jsem dlouhá léta nenosila a asi mi energeticky scházela. Teď jí zase začínám přicházet trochu na chuť. Díky!

Lavičky

Zdenka Soukupová 14.2. 13:57
Oldřichu, krásně jste si s tou přihláškou poradil. To by bylo, aby obec ty peníze nedostala! Už víte, co za ně pořídíte? Kdyby to bylo něco hmotného, tak prosím zase popis instalace. :-)

Náš mazlíček Lumpík

Hana Šimková 14.2. 12:27
Nechcete snad říci, že jste tu myšku ubila tím kladívkem

Babi, půjčíš mi peníze? Senioři často řeší finanční problémy svých dětí a vnoučat

Olga Škopánová 14.2. 10:08
Ony to ty děti snad časem také pochopí i když je to těžké, protože ten starý model (babička kasička) fungoval mnoho let.

Modlitba holky seniorky

Jitka Hašková 14.2. 09:49
Moc hezké a dodává energii.

Zimní cestování do mé rodné vesničky

Hana Nováková 14.2. 09:21
Maruško, dojala mě prosebná slova, já vím, každý si nese to své břímě a pak ho to táhne vždy domů, většinou domů tam, kde se narodil. Drahanská vrchovina je krásná, sice znám jen z foto, ale ta stála za to. díky za článek i krásnou zimní podívanou

Petr Neužil: Snad se dožiji toho, že se pacienti budou více starat o své srdce

Jitka Caklová 14.2. 08:23
Díky za velice informativní rozhovor s PANEM profesorem, je to vzácný člověk. Nevím kde bere tolik energie k uzdravování nejen srdcí, když ví že 80% pacientů si toho neváží. Už je to šestnáct let, co naučil vyšlapovat srdce mého manžela a dodnes mu vyšlapuje dobře :-)

Antonín Procházka: Herec nepotřebuje kritiku, herec potřebuje pochválit

Marie Měchurová 13.2. 12:51
Mám ho ráda jako herce i jako autora. Jednou naši ochotníci hráli jednu jeho hru (název mi vypadl). Ale konstatovali jsem, že za 50Kč jsme se pobavili víc, než v Národním divadle za 700Kč.

Nová fotosoutěž: Fauna kolem nás

Marie Měchurová 13.2. 12:36
Už jsem začala pátrat v archivu. Všem soupeřům přeju ten správný výběr !!

Mám ráda kuchařské knihy - díl LVI.

Zuzana Pivcová 13.2. 12:06
Sladkému se snažím dost vyhýbat, ale když už jen ty názvy jsou tak lákavé, jen je prozkoumat!

Můj mazlíček Bakula

Zuzana Pivcová 13.2. 09:52
Pejsek byl zkřížený hodně atypicky, ale zažila jsem na Jižním Městě rodinu, viditelně intelektuálskou, která obdobně vypadajícího miláčka měla. No a co? Naše milá Lesanka kdysi v Týně byla údajně kříženkou setra a jezevčíka. A mezi těmi je zatracený rozdíl. A naše maminka s ní měla hned ze začátku, co jsme si ji vzaly, obdobný "milostný" zážitek se sousedovic Punťou. Následně jsme ji vzaly k veterináři, ten jí dal injekci, a když zaječela, tak drsňák pravil:" Neměla jsi se čubčit." No, pouze reprodukuji. Článek se mi, Maruško, moc líbí.

Altán smíření a dvě studánky

Zuzana Pivcová 13.2. 09:45
Tedy, Jarko, Ty jsi básnící cestovatelka. Mně by se nic podobného nevynořilo!

Kamarádi Čak a Šaton

Zuzana Pivcová 13.2. 09:31
Ta cena by ve mně vyvolala nedůvěru, ale tady to dobře dopadlo. Někdy je obdivuhodné, jak se spřátelí starší zvíře s nově příchozím mladým. A díky němu i omládne a získá další chuť do života. Slyšela jsem to vyprávět a samy jsme to zažily dvakrát u koček. Příběh se mi moc líbí, děkuji.

Revmatoidní artritida napadá měkké tkáně kloubu. Dá se léčit, když ji odhalíte včas

Karel Boháček 13.2. 07:41
No z mých známých / a znám je od dětských let/ se nikomu nepodařilo vyléčit artritidu i když přišel brzo k lékaři.

Starší žena a mladý muž. Takový vztah už dávno není tabu. Ale jak dlouho vydrží?

Věra Ježková 12.2. 17:38
Ať si má každý, koho chce. Nesdílím občas se vyskytující názor, že starší žena vedle mladšího omládne. Já se cítím přirozeně mladší vedle muže staršího a nemusím se nijak snažit. Na mladší jsem nikdy nebyla. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.