Přehled posledních diskuzních příspěvků

Úspěšný víkend biatlonistek i tenistek

Oldřich Čepelka 13.2. 10:40
Líbí se mi, jak Gabriela Koukalová předvádí, že je skutečným mistrem. V celém životě potřebujete k mimořádným výsledkům minimálně tři věci a ona je má: 1. fortel, umět tu práci – v tomto případě střílet a běhat, 2. kousek štěstí – soupeřka netrefí, jiná je zas blízko na trati a G. se s ní může kousek „svést“, 3. odvahu, nasazení a „srdce“ – jdu naplno, i když se v neděli po první střelbě nedařilo (byla až 13.). Jen tak může přijít výsledek. Ale včera byla hlavním šampionem Laura D. – byla nejlepší, protože jí ty 3 věci fungovaly ještě líp: perfektně střílela i běžela, měla štěstí, že se soupeřky netrefovaly, o morálce ani „nemluvím“. To jsou skutečné vzory pro naše vnuky. Jen jim to nesmíme prezentovat jako statistický výsledek, nýbrž vysvětlit právě tgyhlůe okolnosti, jak se zrodí mistr.

Když je z vnoučete tyran aneb Jak se dívají prarodiče na výchovu dětí

Jana Šenbergerová 13.2. 10:34
Dnešních "zpovykaných" dětí je mi upřímně líto. Nemají to vůbec lehké. Nesmíme zapomínat, že je vychovávají naše děti. A ty jsme vychovali my.

Kaluž

Elena Valeriánová 13.2. 10:09
Úplně tu situaci vidím, malý klučina zcela zaujatý kaluží. Hop ... Cák ... Hop ... Dneska by za ránu deštníkem kolemjdoucí volali sociálku. Hezká čtivá vzpomínka, děkuji.

Hrátky s češtinou - kočka

Jana Šenbergerová 13.2. 09:15
Heli, za tuto vyčerpávající "seminární práci" bys u mě dostala nejen zápočet. A pět hvězdiček je málo. Občas hlídáme přátelům Čičika. Je to ten nejmazlivější a nejvěrnější kocour, jakého znám.

Poznáte toto nádraží?

Jana Šenbergerová 13.2. 08:57
Má-li město, ve kterém se nachází, ve znaku zlatou věž, tak jsme asi doma. :-)

Bydlení v penzi. Jaké zvolit?

Zuzana Pivcová 12.2. 20:11
O rodiče jsem přišla velmi záhy, takže jejich bydlení jsem už nikdy neřešila. Sama jsem se díky tomu, že jsem byla svobodná a ještě navíc učitelka, potloukala po ubytovnách a podnájmech a v jednom hrůzném bytě 4. kategorie v nájmu. Svůj první podnikový byt, ovšem mimo Prahu s dojížděním, jsem získala v 37 letech. Ten jsem pak pracně trojsměnou vyměnila za garsonku na sídlišti v Praze. Zde jsem od svých 44 let. Zprvu patřil byt obci, pak jsme založili družstvo a část paneláku odkoupili, a postupně byty splatili a převedli do os. vlastnictví. Pravdivě říkám, že jsem šťastná, že mám svůj byt, a moc bych si přála, aby to vydrželo co nejdéle. Samozřejmě koukám i dopředu a ráda bych volila variantu v domě s peč. službou nebo v takovém komplexu bytů, jako je třeba v Luštěnicích, kde na sklonku života žila naše známá Olinka. Bohužel však v době odchodu tam již začala trpět Alzh.chorobou a ztrácela samostatnost, takže si toho krásného bydlení moc neužila. Vše samozřejmě záleží hlavně na zdravotním stavu a na financích.

Život se zvířetem ve vyšším věku: Vendův život s důchodci

Lenka Hudečková 12.2. 17:00
Hani, krásné vyznání lásky Vendíkovi...zase mám slzy na krajíčku... :-)

Budu se mít dobře?

Anna Potůčková 12.2. 15:09
Moc hezky napsaný článek, který mně dohnal k slzám. I když to dopadlo dobře, tak při představě, co by-kdyby.......A takových psích osudů je v dnešní době nespočet. Mnohokrát přemýšlím o tom, zda lidé jsou lidmi...Někdy se totiž chovají hůře jak dravá zvěř.

Románek v Kutné Hoře 3

Jana Šenbergerová 12.2. 13:35
Jste pěkně "ohnivá" žena a umíte to velmi decentně "předložit".

Pes, kočky a šneci

Lidmila Nejedlá 12.2. 11:04
To je hezké, jak rozeznáš Bolka od Lolka? Evi, zkus je v létě skamarádit s našimi šneky. Pozdravuji kočičky i pejska.

Fotoreportáž: Mlhavé odpoledne v rožnovském skanzenu

Zuzana Pivcová 12.2. 09:25
To je úplně snová vycházka. Krásné záběry.

Internet a Vy, 6.díl: Jak si vytvořit úložiště pro fotky a dokumenty?

Jarmila Fialová 12.2. 08:49
Úložiště zkrachuje a máme po uložených datech i fotkách - lepší je vše ukládat na externí disk.Ten můžeme v případě potřeby přenést kamkoliv.

Vietnamské mňam

Jarmila Komberec Jakubcová 12.2. 08:36
Při své návštěvě Vietnamu mně překvapilo co všechno jsou vietnamci uvařit, upéci a sníst.Viděla jsem i přípravu hadů (neochutnala jsem) ale různé polévky či grilované pochoutky jsme všichni ze zájezdu jedli na ulicích. Nikdy jsme neměli žádné zažívací potíže a jídlo bylo chutné. Lidé jsou velmi skromní a milí. Projela jsem Vietnam ze severu na jih a všude se mi líbilo. Váš článek je zajímavý.

Myšlenka

Květa Chobotová 12.2. 07:26
Děkuji za příjemné nedělní naladění Zuzko! s láskou zdraví květa

Jak nejlépe vybrat psí krmivo

Anna Potůčková 11.2. 18:27
Pokud můžu doporučit krmivo, tak já krmím granulemi TASTE OF THE WILD jehněčími. A to jak dospělé pejsky tak také štěňátka. Podotýkám, že mám bílé pejsky a žádný z nich nemá růžové cestičky pod očičkama. Když jdou štěňátka do nových rodin, tak toto krmivo dostávají do začátku od nás a noví majitelé si zatím můžou krmivo objednat. Krmivem krmím už několik let.

Život se zvířetem ve vyšším věku: Bertík

Jarmila Komberec Jakubcová 11.2. 14:44
Milá Evičko, krásné vyznání lásky člověka k němému kamarádovi. Poznala jsem Bertíka osobně a přiznám se, že mně okouzlil. Svou hravostí, krásným pohledem a oddaností ke své milující paničce. Přála bych všem pejskům tak hezký "psí" život a tak Tobě i Bertíkovi přeji z celého srdce hlavně zdraví a lásku. Doufám, že právě tento článek bude vítězem. U mně ale , už je jeden vítěz a to krásný BERTÍK

Láska tě najde

Jana Šenbergerová 11.2. 12:12
Mohlo by to tak skončit, ale také pokračovat. Dobré, Eleno. Hezky se to čte a má to co říct. Ty jsi opravdu literární talent.

Poznáte toto nádraží?

Zuzana Pivcová 11.2. 09:07
Nechci nikde hledat, ale sama od sebe opět nevím. :-) Ale i tak je to pro mě cenné, protože se aspoň něco nového dovím.

Modlitba za blízkého člověka

Marie Ženatová 11.2. 07:08
Díky moc za procítěné verše, velmi mne oslovily. I já moc často vzpomínám na své drahé zemřelé a s postupem času jich neustále přibývá...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.